maandag 29 juni 2009

De strijd tegen Steffer en Huug

De wedstrijden van afgelopen dinsdag zaten me dwars. Heel dwars. Verslagen door een paar banden. Ik was gewoon niet in staat Huug naar huis te rijden. Dat steekt!

Afgelopen zaterdag was ik in de buurt van Schoonderbeek, die hier vast wel genoemd wil worden om de omzet van de racebaantoebehoren tot ernstige hoogte op te stuwen. En daar heb ik een zakje met 4 slot-it P4 banden gescoord. En een zakje met 4 zero grip NSR voorbanden. En ook een anglewinder kit voor de Bakker Joop, die overigens niet paste. Die set paste wel in de Schiesser Porsche, alleen klopte toen het motortype weer niet (toch een boxer?). Dan maar de Ninco Ferrari voorzien van nieuw schoeisel. Zero grip van NSR op de vooras! Ja, dat ziet er goed uit!

Dikke sloffen (Slot-it P4) op de achteras.

De Ferrari 360 is er ook klaar voor!

En mocht dit niet voldoende zijn dan trek ik een nieuw scheurijzer (f40) uit de tas. Dus heren, ik ben er weer klaar voor. En aan de banden zal het dit keer niet liggen!

Hachelijk?

zondag 28 juni 2009

Druk druk druk

Afgelopen dagen waren druk.

bbq bij A en H

Mijn schoonmoeder was jarig, Michael Jackson is overleden, tafelvoetbal bij Remco.

bbq bij A en H

Woensdagmorgen fietsen, confederations cup en de wekelijkse schappies.

bbq bij A en H

Dat ik daar tussen door tijd heb gevonden om naar kantoor te gaan, dat verbaast mij ook!

bbq bij A en H

Vandaag gingen we barbequen bij A. en H. (willen hier vast niet genoemd worden).

bbq bij A en H

Tuurlijk ben ik ook even bij het nieuwe tuinhuisje van Marco gaan kijken en die P2 banden onder mijn Slot-it bolides is ook niet optimaal, daar moest ik wat aan doen! U begrijpt, dit gaat zomaar op stress lijken!

bbq bij A en H

Eerst over Michael Jackson: hij wil gecremeerd worden en uitgestrooid in een zandbak. Kunnen de kinderen ook eens met hem spelen.... (John bedankt).

bbq bij A en H

Een bezoek aan Schoonderbeek (zie links bij de links) heeft een nieuwe auto opgeleverd en wat onderdeeltjes. Daar gaat u hier meer over lezen!

bbq bij A en H

De strijd om de snelste ronde op het circuit van Steffer is nog niet afgelopen!

(Foto hieronder: ga je met het grut fietsen - quality time-, ben je de hele tijd aan het bellen....)

bbq bij A en H

Afgelopen Woensdagmorgen ben ik wezen fietsen, de foto's ga ik misschien nog plaatsen. Tuurlijk vertel ik hier wel trots dat ik gisteravond met het tafelvoetbal bijna onverslaanbaar was. (Gna gna gna).

bbq bij A en H

Confederations cup wedstrijd Brazilië - Zuid Afrika was geen topwedstrijd, en waarom mag het publiek op de tribunes 90 minuten lang als een stel achterlijke idioten zitten te toeteren. Is men daar helemaal betoeterd?

bbq bij A en H

De barbeque dan: die was top! Voor, tijdens en na het eten heb ik 300 foto's geschoten van de vecht, de molen, paarden en hond. En natuurlijk van de saté.

Photobucket


Hachelijk?

woensdag 24 juni 2009

Met de Bakker Joop naar Steffer

Natuurlijk lag het voor de hand dat Steffer Bakker Joop stroopwafels bij de koffie zou serveren. Het was helaas een B-merk....

Racen bij Steffer

Gelukkig was de verdere voedselverzorging wel van grote klasse!

Racen bij Steffer

De eerste race met de Schiesser Porsche was geen succes, met de standaard P2 bandjes moest ik Steffer en Huug voor laten gaan.

Racen bij Steffer

Dat betekent dat ik binnenkort toch weer eens naar Putten moet!

Racen bij Steffer

De tweede race, met de Ninco Ferrari, ging ook verloren. Maar niet iedere heat ging verloren!

Racen bij Steffer

De derde race was met de classics, de Fly BMW M1 was onverslaanbaar voor de bolides van Steffer en Huug. Vanzelfsprekend plaats ik geen foto van de BMW op dit blog, er zijn grenzen!

Racen bij Steffer

De vierde race was dus met de Bakker Joop, ook op P2 banden, dus de wegligging van een dweil.

Racen bij Steffer

Omdat Huug met de Ninco BMW met NC1 motor ging rijden had ik een kans! De uitslag is duidelijk, Huug is eenvoudig verslagen!

Racen bij Steffer

Dat wil zeggen: evenveel punten maar de Bakker Joop heeft een snelste ronde gereden die 0,004 sneller was dan de Ninco BMW. Je zou kunnen zeggen: hachelijk....

Spam?

Beste bakker Joop,

Ik ben al jarenlang fan van uw koeken en doe daarbij mijn best uw omzet tot een hoger niveau te stimuleren! Om mijn liefde voor uw koeken over te brengen op anderen heb ik een Bakker Joop Porsche gecreëerd.

Hierbij stuur ik u een foto van de Porsche, mocht u besluiten de foto van deze unieke bolide te gebruiken in uw reclame campagne / internetsite dan heeft u mijn enthousiaste toestemming!

Racen bij Steffer

Met vriendelijke groet,

Uw Frank-103
Bakker Joop fan
Erkend stroopwafelliefhebber

maandag 22 juni 2009

De Bakker Joop Porsche

De Bakker Joop Porsche is klaar.

Bakker Joop Porsche

Klaar om te racen.

Bakker Joop Porsche

Dankzij de hulp van neef Richard, die hier niet genoemd wil worden, en bijvoorbeeld ook Bips, die op onderstaande foto een laatste keuring uitvoert.

Bakker Joop Porsche

Klaar om zijn achterlichten te laten zien (omdat bijvoorbeeld Steffer al zoveel naar de achterlichten van deze fraaie bolide zal moeten kijken plaats ik hier een sfeervol plaatje van een willekeurige andere zijde van deze auto).

Bakker Joop Porsche

Goed, voor topprestaties moet nog wel een pietsje lood bij de voorwielen en bij de achterwielen.

Bakker Joop Porsche

En misschien is een anglewinder beter dan de huidige wijze van aandrijving. Maar jullie gaan binnenkort meer over de Bakker Joop Porsche lezen.

Bakker Joop Porsche

Zeer binnenkort!

zondag 21 juni 2009

De reünie

Soms heb je betere ideeën en soms hachelijke. (Hieronder: de rit naar John was hachelijk voor het reukorgaan).
Reünie Bloemendaal

Was het bijvoorbeeld een goed idee om de boeiende rit naar John te filmen?



Hét idee was om eens een reünie te organiseren met oud collega's van W (ik noem uit privacy overwegingen natuurlijk niet de hele naam, hoewel de onderneming al 9 jaar niet meer onder deze naam bestaat en het noemen van de naam dus ook totaal niet boeit).

Reünie Bloemendaal

In het kader van die reünie hadden we besloten een voorbespreking te houden, wie van de oud-collega's gaan we uitnodigen en wie niet.

Reünie Bloemendaal

En waar en wanneer? Maar vooral wie (Willem wel of niet)? En wil ik zelf wel komen? Voor je het weet is zo'n reünie een ruïne, een ramp.

Reünie Bloemendaal

De voorbespreking, gisteravond, was in ieder geval hachelijk. (Hieronder: de koffie was niet hachelijk, die was heerlijk!)

Reünie Bloemendaal

We hebben het gehad over werpheupen. Over het extra gewicht (love handles van ongeveer 10 kilo) van de aanwezigen. In de strijd tegen het overgewicht heeft John spontaan zijn koekje aan de aanwezige huismussen gevoerd. Een claim van de dierenbescherming kan hij binnenkort per (lucht?) post verwachten!

Reünie Bloemendaal

De andere aanwezigen hebben het gehad over de haarkleur, vooral over mijn gedistingeerde steeds dunner wordende grijze plukken...(snif!).
En over de burgerlijke staat van de aanwezigen (gelukkig gescheiden?).

Reünie Bloemendaal

De deskundig verspreide lijst met oud collega's was vergeten.

U begrijpt, het was een dolle boel......

Reünie Bloemendaal

Gelukkig was de maaltijd goed te pruimen. (Hieronder mijn maaltijd: gebakken dooie koe, met iets groens, aardappelpuree en uien).

Reünie Bloemendaal

En het resultaat van deze voorbespreking? We weten nog niet wie we gaan uitnodigen of waar. Maar het wordt eind september!

Reünie Bloemendaal

En dan kan ik toevallig niet..... Hachelijk?
(of weet iemand een goed merk voor een haarkleurspoelinkje?)

vrijdag 19 juni 2009

Fotocursus: mensen

Voor de vervolgcursus, in november, moeten we 'mensen' op de foto zetten. (Hieronder: planten lukt beter dan mensen...) Dus ben ik met 2 enthousiastelingen van de cursus, Fok en Bert, naar de braderie in Egmond geweest. (Hieronder: de kitesurfers lieten werkelijk niets zien, beginnende amateurs, de foto is dus ook zeer matig...) Dan lukt het me normaliter wel om met een paar foto's voor dit blog thuis te komen, nog afgezien van de foto's voor de opdracht. Dan maar een foto van de vuurtoren. De resultaten van woensdag vond ik niet best. Niet scherp vooral. Het mannetje van de kostbare blikken gouden juwelen dan maar. Ook niks?! Dan de dame van de ijssalon die ook niet erg op de foto wil.
De laatste foto is natuurlijk weer een uitsmijter, een coupe met advocaat.Hachelijk of toch smakelijk?