vrijdag 22 september 2006

Kennu'em? Deel 2

Blogger laat me weer eens flink in de steek. Had ik gisteravond een mooi stukje geschreven over de berichtjes van Madelon1, kan ik de foto's weer niet opladen. Het bericht zal ik later nog eens plaatsen, als Blogger weer eens meewerkt. Want het motto hier is: er is geen tekst die niet met een passende foto neergehaald kan worden! Kijk maar naar de berichten van Madelon1. Goed, het was dus een Jaquar Mark II. Niet geraden. Dat in tegenstelling tot 19 reacties op Zorro. Goed, een nieuwe opgave dus. Op verzoek van jullie vriend Ronald Muis is het kenteken onleesbaar gemaakt.
De vraag is: welk merk is dit? Posted by Picasa

7 opmerkingen:

John zei

Volgens mij is dat een Wiesmann.

FRANK103 zei

Waarom denk je dat?

John zei

Het model kwam me bekend voor. Het is een afwijking, sorry, ik kan er niets aan doen. En toen ik op Wiesmann ging Googlen leek het er wel wat op, alleen de wielen niet.

Muis zei

Wederom Jasses.
Die gozer is inderdaad goed....
en net niet binnen de 25 minuten..

Buuf An zei

mag ik r op wijzen dat ik wel degelijk aangegeven heb dat het een AMRK II was, WEL GERADEN DUS!

nachtdienst-D50 zei

dat is dus twee senseo en een eervolle vermelding voor buuf An!

Mike Hammer zei

Mr. 103 wil je wel bij de feiten blijven niet de opmerking over de danshola aan mij toeschrijven volgens mij werd die gemaakt door de pizzakoerier uit hoorn. Als je waarheid en fictie al niet meer uit elkaar kan houden moet je stoppen met je forum.De goede relatie die je met veel moeite hebt opgebouwd, is de eerste die er bij een reorganisatie uitvliegt.