woensdag 4 maart 2009

Voetbalplaatjes

Tuurlijk moesten we vandaag naar Albert Heijn voor voetbalplaatjes. Niet omdat er nog plaatjes ontbraken, dankzij de hulp van collega's Peter, Boy en Harry, die hier natuurlijk niet genoemd willen worden, is het boek van Wesley al een week compleet. Nee, vandaag waren er 3 extra plaatjes te krijgen. En wie wil die niet? Ben Sahar, Ola Toivonen en Lasse Nilsson. Ze zitten in het boek van Wesley, dat nu helemaal compleet is, zodat het nu onderin de kast gedeponeerd kan worden.

Dat mijn kamergenoot Peter ziek thuis is (er is nog geen direct verband geconstateerd met mijn aanwezigheid bij hem op de kamer), dat merk ik ook aan de inspiratie voor de vulling van dit blog. Het gebrek aan inspiratie. Daarom ga ik maar reageren op andere webloggen!


Brillie (zie links bij de links) had het vorige week over de kazernes in Ede, waar ik ook een paar maanden heb gezeten. Foto's dus van dpl.sld Frank103 (hierboven) en van de Elias Beeckman. Voor Lokkie (ook links bij de links) een foto van de Duitse eendebek (403 in Lufthansa kleuren), als eerste treinenfoto die vanavond onder de scanner lag. En dat als reactie op zijn schone modelspoorbaan, om te laten zien dat een echt station en de omgeving van een echt station niet zo schoon is. Maar op deze foto's is dat niet goed te zien. Meer foto's gaan hier volgen dus, maar daarvoor moet ik nu eerst mijn fotoboeken scannen!Peter, beterschap gewenst!

4 opmerkingen:

  1. Een gebouw verder zat het zendstation van de verbindingdienst, waar ik toch al wat verbindingen kon maken met de wereld. Grappig, dat den wereld kleiner is dan je denkt te zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Brillie: bedoel je zo'n laag groen gebouw? Die staat namelijk ook op de foto!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. In mei 1985 heb ik ook in Ede gelegen. Jawel, ook de Elias Beeckman kazerne. Opleiding berichtenkantoorklerk.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @Gert: ik liep er in 1986 rond, toen was jij al weer weg....

    BeantwoordenVerwijderen