zondag 3 mei 2009

FC Utrecht - Feijenoord

Zwager Marco, die hier niet genoemd wil worden, had me gevraagd om vanmiddag mee te gaan naar een (amateur) voetbalwedstrijd. Niet helemaal toevallig laat ik hier de lichtmetalen 18inch velgen zien van de auto van Marco. Hoewel het drukker was dan we hadden verwacht waren we op tijd voor de geheel verzorgde lunch. Koffie met koek hoort er natuurlijk bij! Dan gaat de gong en stappen we de tribune op voor een vermakelijke eerste helft. De bezoekers van de business seats komen allemaal op het laatste moment! Opvallend waren de 4 kansen voor Utrecht waarvan ze er slechts 1 wisten te benutten. De penalty van de foto werd tegengehouden door Henk Timmer van Feijenoord. De rustpauze stonden drankjes en versnaperingen weer klaar en vervolgens was het tijd voor de tweede helft. Opnieuw meer kansen voor Utrecht maar ook de tweede helft maakt Feijenoord makkelijk de gelijkmaker. Eindstand 2 -2 waarbij Utrecht eigenlijk had moeten winnen. Na de wedstrijd staan weer de drankjes en bitterballen klaar en laten we de wedstrijd rustig bezinken. Op weg naar de auto passeren we nog wat verdwaalde ME'ers. Terug bij Marco maak ik wat treinenfoto's voor dit blog, die worden hier binnenkort geplaatst (na de USA treinenfoto's), bij het eten heb ik de maaltijd van Mitchell op de foto gezet, vervolgens voor Renésmurf nog een elexctriciteitsmast langs de A2. Marco, het was top!

4 opmerkingen:

  1. Ik dacht al een stem te herkenning in de spreekkoorden. Tjonge... we sturen nu een team van 250 man op je af.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heer Frank,
    U hebt een geheel nieuwe vorm van nieuwsgaring uitgevonden. Voortdurend moet een mens zich afvragen: meent ie dat nou, of is het maar om te lachen? Er zit wel een zekere nieuwswaarde in - met name met al die mooie foto's en zo - maar de rode draad die doorheen het verhaal loopt, is toch wel het feit dat het eigenlijk allemaal kloten zijn (sorry) wat U vertelt...
    Met vriendelijke groeten,
    Drs. Johan Arendt Happolati
    amateurfotograaf en collega reporter van het zevende knoopsgat.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Brillie: was mijn AZ retteketet hoorbaar? Dat lijkt me trouwens hachelijk met zoveel Utrecht en Feijenoord tokkies in de directe omgeving!

    @drs: de berichtgeving op dit blog is natuurlijk uiterst serieus bedoeld! Het leven is immers één tranendal!
    In Nederland zegt men dan al snel: het glas is halfleeg, daar waar men in België misschien lichtzinnig roept dat het glas halfvol is!

    Vol ergernis merk ik dat meerdere bezoekers hier denken dat teksten en foto's 'grappig' of 'leuk' zijn.

    Het valt dus niet mee de juiste toon te raken, beste drs.

    Maar misschien baart oefening kunst en ga ik hier door tot Sint Juttemis met het produceren van diepgaande teksten, of tot een week voor Sint Juttemis als ik merk dat er toch een stijgende lijn waargenomen wordt.

    Uw Frank-103
    Serieus blogger

    BeantwoordenVerwijderen