woensdag 26 april 2006

Over boodschappenkarretjes

Hij (ik noem hem voor het gemak John, naar de marketing personages John en Anita) komt thuis na een dag hard werken en daar zit ze (Anita dus) aan tafel, het eten staat klaar. "John, het regende vandaag en ik ben helemaal nat geregend en toen moest ik ook nog boodschappies doen, en m'n vriendinnen hebben allemaal een autootje". Het eten smaakte toch en ze zat ook niet te kleppen tijdens de voetbalwedstrijd (bijvoorbeeld Barcelona - AC Milaan) dus in een gulle bui stelde hij (John dus) voor dat ze een Japans karretje mocht scoren. Nee, ze (Anita weer) had geen hulp nodig, een boodschappenautootje kopen kon ze zelf. Alleen de creditcard wilde ze graag mee. Hij (John weer) dacht: het wordt toch een klein rood karretje. De volgende dag toch maar even bellen wat het geworden was. Een zilverkleurig autootje? Ach, doe die maar. Iets met een Z. Een Zubaru? Een Nizan? Een Suzuki!
Thuis gekomen stond het karretje voor de deur. De verkoper had alleen gezegd dat het creditcard krediet onvoldoende was....
Foto's hier natuurlijk van het boodschappenkarretje.
(Zoals op de foto's te zien is het een waargebeurd verhaal, alleen heet hij geen John en zij geen Anita. Overigens stond er ook met regelmaat een Ferrari 348 met een kinderzitje op de bijrijderstoel. Helaas alleen op de dagen dat ik de digitale camera niet bij me had. De 348 is nu opgevolgd door een 911 Turbo, binnenkort hier de foto's).

Geen opmerkingen: