donderdag 25 mei 2006

Over 10 jaar

10 jaar en 1 dag geleden zaten we bij Brigitte Kaandorp. In het theater.De show ging over kinderen en hoe je dingen anders doet dan je ouders. Een dag later waren we de ouders van Lisanne. En na 10 jaar kunnen we stellen dat we dingen anders doen dan onze ouders. De was gaat in de droger en niet aan de lijn. De vaat gaat in de vaatwasser. De groenteboer, daar zijn we nog nooit geweest (halen we in de supermarkt). En Lisanne, die is vandaag 10 geworden. Na fiets, skelter en Gameboy (welk kind kan zonder??) was het vandaag tijd voor skeelers. 10 jaar ouders. Het lijkt wel een eeuwigheid!

2 opmerkingen:

FRANK103 zei

Hoi Bouwe, ze heeft al een BMW M3, een Viper en een TVR. Een nieuwe racebaanauto voor Lisanne staat gelijk aan een paar weken slapen op de bank, geen goed plan dus! Ze heeft een aantal boeken (helaas geen treinenboeken, snif) en Gameboy spelletjes gekregen. En cash.

Anoniem zei

yo frank,
Het is gelukt om je fotootjes toch in beeld te krijgen. Het raadsel is eindelijk opgelost... De browser moest eerst ernstig over(afge)tuigd worden.
hierna accepteerde hij: -->ALL!! images.
De harry-taart was echt verrukkuluk.
rob.