zondag 23 juli 2006

Over zinloos geweld

Iets trekt de aandacht van het gruwelijke zwarte harige monster. Een bezoeker? Het gruwelijke zwarte harige monster besluit nog even goed te kijken. Ja, ze ziet een bezoeker. Dan kruipt het gruwelijke zwarte harige monster tot achter het hek van haar kooi. De bezoeker waant zich nog veilig. Pas als het gruwelijke zwarte harige monster probleemloos over het hekwerk van haar kooi springt, loopt het de bezoeker dun tussen de benen. Dan is het echter al te laat. De afstand tussen de bezoeker en het gruwelijke zwarte harige monster is dan heel snel tot nul gereduceerd. Vervolgens belandt het slachtoffer tussen de kaken van het gruwelijke zwarte harige monster. Gelukkig is de bezoeker van hoogwaardig kunststof en zijn de kaken van het gruwelijke zwarte harige monster niet zo sterk. Na deze inspanningen is het bazinnetje gelukkig bereid om het gruwelijke zwarte harige monster wat etenswaren te verstrekken. Of is ze gewoon bang geworden?
(Met Minolta, tevens tip van Frank: op marktplaats worden recent Playmobilmannetjes voor weinig aangeboden. Met bijtafdrukken, dat wel.)

1 opmerking:

FRANK103 zei

Sorry Bouwe,
Het is een absoluut gebrek aan betere onderwerpen.
Bijna had ik zaterdag een Carrera Corvette gescoord op de treinenbeurs in Houten, maar de portemonnee was helemaal leeg. Shit! Tijdens de vakantie (in Duitsland) ga ik wel op zoek!