woensdag 27 september 2006

De woensdag

De zwaarste dag van de week is natuurlijk de (vrije?)woensdag. Heb ik dan niets te doen? Ha, dat valt nog tegen! Na het aankleden en voederen van de kindertjes moeten ze ook nog tijdig op school worden afgeleverd. En dat luistert heel precies (namelijk tussen 08.20 en 08.30)! Daarna, tijdens de wandeling richting huis (totaal ongeveer 300 meter), op 225 meter, even aanbellen bij buurvrouw An om te kijken of de Senseo machine het nog doet. Waarbij de moeder van Buuv An open doet (dit leg ik NIET uit) om mij binnen te laten, om direct dan zelf te vertrekken met de opmerking dat 'ik mezelf steeds uitnodig'. En dat klopt natuurlijk, we hebben immers zelf thuis geen Senseoapparaat, duh! Dan de auto in, naar de kapper voor Elise (shit, Elise vergeten bij school, snel ophalen en niemand vertellen). Bij de kapper uiteraard foto's maken voor dit weblog (jullie begrijpen het, maar ik doe het de kapper niet aan om het uit te leggen). Om bij te komen van al deze activiteiten ga ik uiteraard even bij m'n zus koffie drinken. Dan naar Wormerveer voor een afspraak bij een pediste. Sta ik op nummer 98 aan te bellen, blijkt het adres niet te kloppen. Tja, ik ben er al een keer eerder geweest en dan is het natuurlijk niet nodig om het adres op te zoeken, ik ben geen ....... . Afijn, snel Madelon1 op haar werk bellen (ja, ik heb de mobiel bij me en ook de accu is vol!) en die even het adres laten opzoeken. Nummer 58 dus. Gelukkig zijn we niet veel te laat. Dan om 12.15 richting huis waar meerdere lawaaiige kindertjes staan te wachten die ook nog eens honger hebben. Gelukkig is er zoiets als Unox knakworsten zodat ze om 13.00 vol en voldaan 'elders' gaan schreeuwen etc.
Dan Elise installeren voor de TV (die nu nog steeds uit staat) en zelf dit weblog bijwerken. Je ziet het, ik moet minstens 2 dagen naar kantoor om bij te komen van het ochtendprogramma! Collega's: een 0407 graag! (een 0407 is een cappucino met suiker).

8 opmerkingen:

Madelon1 zei

Heb je de kapper wel in één keer kunnen vinden?

RemcoSwildens zei

Waarom richt je geen praatgroep op om dit soort ervaringen te delen ?
Hier is deze weblog toch niet voor bedoeld ?

bUUF aN]]]]]]]]]]]] zei

geen laagjes?

opnieuw Buuf An en nu goed zei

Sorry ik wilde alleen Buuf An typen, maar had al geenterd voor ik die ]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] kon verwijderen

Buuf An zei

ja ik weetut ik weetut
op die ene foto zie ik Nijntje

FRANK103 zei

Pardon, hier is dit weblog WEL voor bedoeld!
De kapster wilde geen laagjes knippen
De kapper zit naast de bakker en die weet ik blindelings te vinden, dat in tegenstelling tot de pediste die ver van de bebakkerde wereld woont.
En ja, het is Nijntje, levert je geen punten op...

Martine zei

Zeg Knarf............ is die kapster gratis ofzo???
Als je haar betaald, dan moet ze toch doen wat je vraagt?? Kijk, als je Elise nou kaal wilde hebben, kan ik me voorstellen dat ze het niet doet. Maar Elise heeft zulk mooi lang haar, dat kan heel goed in laagjes hoor!
Je kunt beter je zussie vragen, die doet het tenminste goed!

buuf An zei

kijk eens, nog iemand die het voorstelt. raar hoor een kapper die geen geld wil verdienen...
heel raar. Of durfde je niet omdat je niet wist wat Mad1 ervan zou vinden?