zondag 24 september 2006

Het niveau daalt...

Normaal is de aanwezigheid van Remco Schuilnaamolifant nodig voor een 'gevalletje waterschade'. Recent was alleen al de gedachte aan Remco (dit is inderdaad heel eng) voldoende voor wat (gelukkig beperkte) schade aan de Reynault Megane. Ja, de Reynault Megane is die bolide die ik mee ga nemen naar de Open Megane races bij Het Kasje. En het Kasje, dat is de club van onder andere Jack the Klikker (tot hij een Nikon spiegelreflex kocht beter bekend als the Slipper, maar de racebaan is verkocht ten gunste van wat glaswerk om meer plaatjes te kunnen klikken). De auto op de foto is door deskundig lijmwerk weer in de oude staat hersteld en, om het met Spongbob te zeggen:"Ik ben er klaar voor, ik ben er klaar voor!" Posted by Picasa

3 opmerkingen:

Muis zei

knap werk... het plakken dan bedoel ik. Het kapot maken was eigenlijk sneller gebeurt dan ik had vermoeden.

Jack the Slipper zei

Jack theKlikker! Hij is leuk. Ik weet dat ik een andere naam wil voor m'n site maar deze is wel erg leuk. Maar efkes claimen denk ik.

FRANK103 zei

@Muis: zo word ik ook steeds sneller in het plakken van autootjes, die gekocht worden om gebruikt te worden en als je iets gebruikt kan het ook stuk gaan. En wie dan iets stuk laat gaan (meestal ikzelf, soms de kindertjes of de visite) maakt niet uit, we geven gemakshalve Remco de schuld. En uiteindelijk, na genoeg botsingen, kan ik weer fijn naar de winkel om een nieuwe bolide te scoren! Want een bezoek aan Klaas Bos te Putten vraagt ook om een bezoek aan Restaurant de Heerdt!
En Jack: stuur je me dan de link, kan ik een verwijzing op het FOEK weblog opnemen...