zaterdag 30 september 2006

Over behang, deel 2

Was gisteren het behang al verwijderd, vanmorgen moesten eerst de wekelijkse schappies gedaan worden (niet voetballen dus...), dan gaat Madelon1 met Wesley naar zwemles (proefzwemmen voor A diploma) en vervolgens naar Jeremy voor een verjaardagsfeestje. Intussen ben ik met Lisanne en Elise op de fiets naar K. waar buuv An ons betrapt bij de plaatselijke ijssalon (ik vewijs vanzelfsprekend NIET naar haar weblog, voor je het weet zit je naar een foto van George Baker te kijken!). Om 13.00 zijn we er klaar voor. Lisanne en Elise beneden voor de TV en wij behang knippen en (zoals gebruikelijk) insmeren. Als de eerste baan geplakt zit komt Bernadette met 2 kids, om Lisanne en Elise in de gaten te houden (nu dus met 5en naar 'De drie biggetjes' van K3 kijken dus). De behangbanen gaan makkelijk tegen de muur en omdat Bernadette ook nog een avondmaaltijd fabriceert gaat om 19.30 de laatste baan tegen de muur. Waarom staat hier niet: is het klaar???? Nou, al om 17.30 blijkt na deskundig rekenwerk dat er 1 rol te weinig is besteld (de dame van de behangwinkel scoort toch een beetje een onvoldoende). Levertijd 5 werkdagen. Er komt dus een vervolgsessie. En de dreigende ruzie/scheiding?
Nee, samen behangen gaat ons goed af (we hebben Bernadette als getuige en fotograaf). Net als dat Madelon1 wel goed kan kaartlezen. Dus die volgende behangsessie gaat ook lukken! Posted by Picasa

2 opmerkingen:

sillyfish zei

Een vriendin van mij heeft dezelfde kroonluchter...ben er al tig keer tegenaan gelopen.....wat een afschuwelijk ding...

Anoniem zei

Ik moet zeggen dat ik al meerdere kroonluchters gezien heb, maar deze is echt een bijzondere! De meeste zijn van die plastic gevallen die oerlelijk zijn, maar als je goed kijkt kan je duidelijk zien dat de kroonluchter op de foto een kwaliteitsproduct is. De manier waarop het in beeld gebracht wordt is niet optimaal, vandaar dat het niet direct herkend wordt als het kunststuk dat het is!