zondag 24 september 2006

Wie-is-ut Deel 3


Tijd voor kandidaat nummer 3. Deze is super makkelijk en weer zijn er bonuspunten te verdienen voor degene die de auto juist benoemd. Klaar voor de start? AF!

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Laat ik me er ook eens mee bemoeien, volgens is het een Ferrari 365 GT/B Daytona. Gelieve bonuspunten en Senseo.

Anoniem zei

oh ja, die vent is Don Johnson. Waren bij de HEMA de sokken uitverkocht?

Angelique1966 zei

Ik ben het volledig met Ronal-d50 eens, hij si me iets te snel af, we wisten het onafhankelijk van elkaar, dus mijn man de bonuspunten en de senseo en ik een eervolle vermelding

Angelique1966 zei

trouwens, het oorspronkelijke plaatje is andersom, dus je hebt hem of gespiegeld, of dit is het origineel en is het internetgeval gespiegeld.

Madelon zei

Helaas, wel een punt voor Kandidaat 3, geen punt voor de auto. Ik citeer: "In the first two seasons, Sonny Crockett (Don Johnson) drove a Ferrari Daytona Spyder 365 GTS/4. Midnight black. Sleek.
Well, not really. It was a ........ that had been modified with Ferrari-designed body panels and real Ferrari hardware inside.
". Nog even verder googlen dus!

Madelon zei

@Angelique: nee, niets gespiegeld. Komt van een speciale site dus ik neem aan dat dit het origineel is. Over senseo heb ik trouwens geen uitspraken gedaan. Is dat afgesproken met Knarf ofzo?

Angelique1966 zei

oke, oke dan:

Well, not really it was a Corvette that had been modified with Ferrari-designed body panels and real Ferrari hardware inside.

Angelique1966 zei

ik geloof dat Frank het ergens over senseo had gehad. Als je aan beide quizzen meedoet raak je soms het overzicht wat kwijt

Madelon zei

Oké, 1 punt voor Ronal-D50 voor het noemen van de naam, en 1 bonuspunt voor Buuf An. Geen senseo (ik drink geen koffie, zou je toch moeten weten?) en we hebben ook geen Senseo-apparaat. Maar je mag wel voor jezelf een kopje Senseo zetten namens mij. Geen dank, graag gedaan!