vrijdag 25 mei 2007

Uit de kast!

Na GastheerG durft ook Dikke Leo (die hier uiteraard NIET genoemd wil worden) het toe te geven. Ja, het lijkt een beetje op die wielrenners die eerst jarenlang stelselmatig ontkennen doping te gebruiken, en nu toch met de billen bloot gaan. Vóórdat bijvoorbeeld Steffer het nodig vindt om op te merken dat hij liever naar de billen van Katje Schuurmans kijkt dan naar de billen van Bjarne Riis of die van Jan Ulrich, ik wil natuurlijk niet echt hier iets (foto's) over billen plaatsen.

Hoewel het natuurlijk wel bij het niveau van dit weblog hoort. Nee, Dikke Leo stuurde een mailtje: "Hallo Frank-103 Ik heb uit zeer betrouwbare bron vernomen dat Speedtrack verwacht op Vrijdag 15 juni de baan open te kunnen stellen voor het publiek. Ik (Dikke Leo) zal vanaf Groningen vertrekken om dit feit te vieren, Willem S (Emeraldracingtrack) zal vanuit Drachten mij vergezellen en tevens hebben wij nog een aantal (ex) leden van De Bunker uit Drachten gevraagd om mee te gaan. Misschien ook iets voor jou/ jullie om Speedtrack te vereren met een bezoek als de nieuwe baan gereed is voor gebruik?? Dan tot 15 juni bij Speedtarck aan de Ambachtstraat 14 te Kampen."

Oooh, verkeerde mailtje. Deze dan: "Wat doet Leo als hij niet aan het slotracen is bij De Bunker?? ...............vreemd gaan.............................." Ja, deze bedoelde ik! Toch met de billen bloot! Dikke billen? Goed, ik ben toch gaan kijken op het weblog van Leo..... En daar staan dan mooie, gevoelige foto's gemaakt tijdens de Internationale Stoomdagen bij Nienoord in Leek (Groningen). Stoomlocomotieven, stoommachines en stoomauto's. Ook Leo durft er voor uit te komen dat stoom leuk is! Leo, ga zo door! Net als andere bloggers die WEL boeiende zaken weten te melden, zoals Martin Firefighter, wordt je nu hoger geplaatst bij de links (staan links!!)

7 opmerkingen:

Kliko Green zei

FF stoomafblazen...

Anoniem zei

Vandaar ik er NIET in voor kom...

FRANK103 zei

Waar niet?

Jij staat bij de amateurs.

Net als buuv An en onze smurf.

En mallegekkezij.

En dan bedoel ik amateurs heel positief!!

Firefighter zei

Frank
Je zei pas zelf dat er meer schijnt te zijn dan alleen slotracen en treinen. Stoommachines zijn daar een goed voorbeeld van. De techniek en het gekreun en gesteun van zo'n ding vind ik zelf ook prachtig. Behoor ik daarmee ook bij de mensen met een wielrenmentaliteit? :P

FRANK103 zei

aha, dat hangt er van af: 1 gebruik jij (bloed)doping om tot een betere sportieve prestatie te komen?
2 sta jij als beroepswielrenner op de loonlijst van een professioneel wielrenteam?
Indien beiden ja: heb je het telefoonnummer van de telegraaf en nova voor me.
Indien beiden nee: ging meer over het opbiechten van gedragingen / interesses.
En er zijn heel veel mensen met interesse in treinen, stoom etc. Er zijn hele volksstammen die zich met de meest wilde hobbies bezig houden, zoals het kweken van fuchsia's!
Zo zie je maar aan dit verhaal: het plaatsen van een serieuze reactie is ook hachelijk!

Anoniem zei

Ik bergijp er niets, maar dan ook helemaal niets van.
Misschien eens een nachtje over slapen.
Maar ja dan staat hier al weer de volgende post die ik waarschijnlijk niet begrijp

Anoniem zei

Dat is ook de bedoeling!!!