zaterdag 16 juni 2007

Over artiesten

Ik heb al eens vol trots hier verteld dat Lisanne BIL heeft geroepen tijdens de show van VOF de Kunst en Erik van Muiswinkel in het Spant in Bussum. Voor die ene Frank-103-weblog-bezoeker die deze topartiesten en hun werkjes, feitelijk van Annie MG Schmidt, niet kent: tijdens het liedje met de boeiende titel 'ik ben lekker stout' dient iemand BIL te roepen. Die toneelervaring, de roem, het aanzien, heeft haar niet los gelaten zodat ze vanavond met nog enkele tientallen kindertjes moest optreden in het plaatselijke theater. Dat betekende vanmiddag al een generale repetitie en vanavond van 19.00 tot 22.00 een voorstelling. Vooral omdat men in iedere uiting richting de ouders de tekst heeft geplaatst dat het verboden was te fotograferen heb ik niet de compact camera meegenomen maar de spiegelreflex met telelens. Voor zo'n 150 foto's! Dat krijg je met onzinnige regeltjes! Natuurlijk plaats ik hier een aantal foto's, die ivm de matige lichtomstandigheden natuurlijk van het gebruikelijke matige frank103 niveau zijn! Hachelijk!

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik ga alleen naar pianostuk spelers...

Gerard van Dongen zei

BIL

FRANK103 zei

Ja ja, BIL!!!

En ook tijdens een pianostuk kan je BIL roepen, er wordt waarschijnlijk alleen anders gereageerd dan dat men doet tijdens een optreden van VOF de Kunst.

Waarschijnlijk!

Anoniem zei

Niet geschoten is altijd mis ...

Anoniem zei

Ik krijg zo niet echt een indruk, maar dat zal komen omdat ik geen theaterbezoeker ben.

Kliko Green zei

Bil... en dan op de laatste foto YMCA petjes...

Ik krijg rare, nee hachelijke ideeen of die frankhonderennogwat.

Anoniem zei

@Kliko: ik ben blij om te lezen dat je gedachten krijgt. Zelf twijfel ik ook altijd aan de geaardheid van mannen met petjes
Maar in dit geval zijn het ongeveer 10 jarigen....

Steffer zei

Bilhachelijk!

Anoniem zei

he knarf, ik dacht dat jij ook zo een pakkie zou aantrekken en mee zou doen?

FRANK103 zei

Nee, ik heb grenzen. Ergens...