vrijdag 31 augustus 2007

Wie is hier de baas?

Het leek gisteren slecht af te lopen met smurf (René voor familie en vrienden en weblogbezoekers). Het verjaardagskadootje van Wesley, een velociplaymobil, had zijn tanden in hem gezet! Gelukkig was Brillie echter in de -digitale- buurt! Als dagelijks bezoeker van het Renésmurfweblog en ook dit afschuwelijke weblog zag hij Renésmurf veranderen in een snack voor het slapengaan. Gelukkig had Brillie zijn tuinman bij zich (het gebruinde mannetje naast hem) en op het Frank-103 weblog kunnen natuurlijk Ernst en Bobbie ook niet ontbreken. En als die dan hun lievelingslied inzetten is het snel gedaan met de dino! 'Wie zijn hier de baas? Het zijn Ernst en Bobbie, het zijn Ernst en Bobbie...."

Vooral op het eerste zinnetje komt Grote Smurf af, met zijn crew bestaande uit lolsmurfen, elfenplaymobil en natuurlijk een tweetal geuniformeerden.Als Grote Smurf een discussie met de andere aanwezigen begint over dictaturen en inspraak, dan kan de dino ontsnappen en gaat ook Renésmurf er in zijn terreinauto van tussen (vanzelfsprekend beviel de BMW toch niet). (Foto hierboven: Renésmurf raast door!)
Komt er een deel 3? Krijgt Wesley morgen voor zijn verjaardag nog een dino? Of ergens volgende week van opa en oma? Je gaat het hier lezen in:


Return of the dino!


NB1 Uit respect voor de betrokkenen van dit waargebeurde verhaal zijn de namen aangepast.
NB2 de laatste tizzun is inderdaad een Pontiac. Maar welke?

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik denk dat we nu wel op een goed einde gekomen zijn.

Eind goed, al goed!

Steffer zei

Bonneville?

FRANK103 zei

Klopt Steffer!

En René: ik zou er niet op rekenen!

Anoniem zei

Ik speel niet met popjes...

Anoniem zei

Spelen? Dit is een deskundig geconstrueerd fotoverhaal. Nee, dit heeft niets met spelen te maken!

Anoniem zei

Toch wel... maar daar hebben we dan een menigsverschil over. Ik zal mijn leger op pad sturen, om het recht te laten zetten...