maandag 13 april 2009

Sprookjeswonderland deel 1 2009

Het seizoen 2009 is weer begonnen en dus zijn de pretparken weer geopend.

Sprookjeswonderland

Dat betekende voor vandaag een bezoek met Elise aan Sprookjeswonderland, natuurlijk heb ik ook weer een abonnement genomen!

sprookjeswonderland

De foto's heb ik op photobucket gezet, maar die site doet vanavond erg raar en dat irriteert me erg zodat jullie de foto's in blogger formaat te zien krijgen (=klein)!

Photobucket

Gelukkig kan ik op dit moment helemaal niets op photobucket anders had ik daar mijn account verwijderd, wat vervelend is voor alle plaatsen waar ik plaatjes heb gezet.

sprookjeswonderland

Morgen ga ik in op de fotocursus, de opdracht is 10 foto's over 'vormen'.

Sprookjeswonderland

Jullie gaan ze hier zien!

sprookjeswonderland

De kenners herkennen direct het sprookjeswonderland treintje, de heks, vogels, de windmolen, koning liliput, kangaroe met baby,

sprookjeswonderland

de nandoe en natuurlijk een schatkistje!

Sprookjeswonderland

Hachelijk?
NB Photobucket reageert weer, er was een storing in de fototitelfunctie. Groot dus! Zelf vind ik de papegaaien en de nandoe het best gelukt.

7 opmerkingen:

www.brillie.nl zei

Door dit alles mis je wel live treintjes kijjken:

http://prorail.netcamcenter.nl/webcam2

Morgen gaat mijn blog over drank, autos en wijven. Speciaal voor de man.

Drs. Johan Arendt Happolati zei

Heer Frank-103,
Nu even geen grappen en grollen: ik vind uw foto's prachtig. Echt waar. De kleuren spatten van het scherm af. Ik haalde er even mijn vrouw en echtgenote bij (die overigens Karina heet, doch dit geheim mag uiteraard nimmer worden onthuld en zeker niet veropenbaard) en zij kirde zowaar van genot.
Gaat U nu werkelijk een fotocursus volgen? Denkt U dat U daar nog iets kunt leren?
En inderdaad: de papegaaien of de nandoe? Kiezen is moeilijk, maar als U mij verplicht - U zet een revolver tegen mijn slaap, ik zeg maar wat - dan ga ik voor de nandou. Omwille van de mallotige uitdrukking van dat beest. Ja! Godsamme! Ik lach me te barsten.
Met oprecht vriendelijke groeten,
De Drs.

BK-Racing zei

Nu een UFO-ALARM op foto 2 !
Wie is die verdachte persoon met zonnebril op foto 1 ?

Jacko zei

Nandoe is inderdaad erg mooi. De papagaaibeesten zitten wel heel nardrukkelijk achter gaas...

Renesmurf zei

Er zijn meer mensen naar dat spookjesland geweest, ik las er al een weblogje over.

Speciaal leuk voor de kleintjes.

FRANK103 zei

@Brillie: gelezen en gereageerd.

@drs: een tevreden bezoeker van dit blog is eigenlijk heel hachelijk, maar ik ben er van overtuigd dat ik weer met een paar afschuwelijke stukjes de nandoe kan compenseren!

@BK: op foto 2 zie je bokeh, onscherpe achtergronden door de lens. Minder gevaarlijk dan een UFO. Of bedoel je de stofjes op de sensor? Op foto 1, met zonnebril, zie je Michael Jackson, de zonnebril zit achter zijn oren vastgeplakt zodat zijn neus er niet af valt. Maar dat had je vast al gezien!

@Jacko: beide papagaaien zitten zo dicht op het hek dat het hek ook scherp op de foto staat, speelruimte met het diafragma had ik niet meer, die stond op f5, maximale opening was f 4.6

FRANK103 zei

@René: het was dan ook erg druk in swl. Er was zelfs op de regionale TV een uitzending over de uitbreidingsplannen van SWL. Doelgroep is inderdaad 2 tot 10 jarigen!