donderdag 22 oktober 2009

Naar de Efteling

Ook dit jaar had Albert Heijn een Efteling aktie.

Photobucket

En natuurlijk hebben we daar gebruik van gemaakt om kaarten te kopen! Wie laat zoveel mogelijkheid op korting liggen?

Efteling 2009

Alleen moet er dan nog een goed tijdstip gepland worden om naar de Efteling te gaan. Wel een zonnige warme dag, maar geen enorme drukte bij de Efteling. En dan moet het grut ook nog vrij zijn van school. (hieronder: de lavenschool)

Efteling 2009

Had ik ook al gezegd dat die kaarten geldig zijn tot 1 november 2009?

Efteling 2009

We wilden vandaag, donderdag gaan. Dinsdag stond er 6 kilometer file tussen Den Bosch en Waalwijk, er zijn dus meer mensen geweest die via Albert Heijn met korting kaarten hebben gekocht, en die nog niet hadden gebruikt.

Efteling 2009

En de weersvoorspelling voor donderdag, vandaag dus, was niet goed. We zijn dus gisteren, woensdag, gegaan! Heel vroeg van huis om al om 09.35 de auto voor de ingang te kunnen parkeren. En dan eerst naar Droomvlucht om lange rijen bij die attractie te voorkomen.
Efteling 2009

Dan naar de Laven, Vogel Rok en Carnaval Festival. Met het kleinste grut terug naar de Laven en het Sprookjesbos. Met het grote grut naar Python, Vliegende Hollander en Pirana. Tussendoor een eenvoudige doch voedzame maaltijd.

Efteling 2009

Na de maaltijd een kinderomwisseltruc en nog een keer: met het kleinste grut naar de Laven en het Sprookjesbos. Met het grote grut naar Python, Vliegende Hollander en Pirana.

Efteling 2009

Om 18.30 blijken we niet de enigen te zijn die nog naar huis willen, 's ochtends vroeg komen blijkt nu een nadeel, we staan helemaal achteraan op de parkeerplaats.

Efteling 2009

Pas na ruim een uur zijn we van de parkeerplaats af, het verkeer schiet dan aardig op. Rond 20.30 doen we een smaakvol diner in ons lievelingsrestaurant, waar ik bij wijze van uitzondering en eenmalig geen foto's van maak.

Efteling 2009

Om 21.30 zijn we dan weer thuis, moe maar voldaan, na een zonnige dag en niet teveel drukte in de Efteling. Het grut ligt dan al snel te dromen van de Efteling elfjes! (mag ik jullie voorzichtig verwijzen naar de Dvd 'Vanaf hier nog 5 kwartier' van VOF de Kunst voor een unieke blik op de Efteling elfjes?)

Efteling 2009

Hachelijk?

5 opmerkingen:

www.brillie.nl zei

Ben je alweer vrij? Zo gaan we het niet redden in dit land.

FRANK103 zei

@Brillie: of juist wel! Ik ben toch zeer actief in de strijd tegen de kredietcrisis!

Sjoerd zei

Als je bij Appie koopt heb je die kaartjes zeker betaald. Dan moet je daar ook van genieten.

Jacko zei

Zet je auto dan ook vlak bij de uitgang kerel! Nu moest je "vanaf hier nog 5 kwartier" 2 keer draaien voordat je thuis was....

Renesmurf zei

Het is een leuk park, dat zeker.
Maar eenmaal gezien dan weet ik het ook wel even weer.