zondag 16 januari 2011

Flitsen bij Gerard, het overbodige 2e deel.....

Na zo'n eerste deel, waar best nog wel positief op gereageerd wordt, plaatst de verstandige blogger een bericht over iets anders.
(hieronder: whiskyfles, doos en boek met softbox aan rechterzijde en ondersteunende lamp links)Een tweede of derde bericht is toch per definitie altijd minder dan het eerste.Zoals Gerard, die hier wel genoemd wil worden, dan roept, of zegt, of schrijft,of op een andere manier duidelijk maakt, dat het kenmerkend voor dit blog is dat er (daarom) dus een tweede deel komt.En hoewel ik het niveau van dit blog zou kunnen verhogen met onderbroekenlol of verlagen met verhalen over politiek,

(hieronder: tent met zwarte achtergrond, voor egalere belichting dan bij voorgaande foto's, zie schaduwplekken en reflecties van de lampen in het glas)heb ik besloten mijn blogbezoekers voortdurend te vervelen met een teveel aan flauwe verhalen met bijbehorende plaatjes.
(Hieronder, alleen verlicht met rechter lamp, door te korte sluitertijd 1/400 is linkerzijde foto helemaal zwart)Maar om dat aantal bezoekers nog verder toe te laten nemen, als dat al mogelijk is met de huidige capaciteit van internet wereldwijd, roep ik hier nog een aantal google-bevorderende termen,
(hieronder: teveel reflecties, zelfs de fotograaf is zichtbaar...)zoals bezoek Ferrari fabriek, Doen! en als uitsmijter: diarreespetter.

(hieronder: pluizige en weinig egale zwarte achtergrond door photofiltre zelf laten vullen)Want smakelijke plaatjes van bijvoorbeeld onderstaande 85 (marklin 3309) levern nu eenmaal weinig bezoekers op!Hachelijk?
(NB plaatjes zijn groter te klikken voor wie dat zou willen)

10 opmerkingen:

Renesmurf zei

Nee, ik vind op plaatjes klikken stom, dus dat laat ik achterwege.
Ik kan het zo wel zien.

FRANK103 zei

@rene: uitstekend!

Sjoerd zei

Ik kan niet zeggen dat de foto van de Dimple fles te kort belicht is. Ik vind hem prima zo.

suske zei

deze log is duidelijk niet van een hachelijk niveau.
mooie plaatjes en ik hoef ze ook niet aan te klikken om dat vast te stellen.

www.brillie.nl zei

Ik klik niet op die kat, mij te groot. En daarom ook te gevaarlijk.

lokkie zei

Ik zie dat je internationale ambities hebt met je blog.
Schöne Bilder.

Gert zei

Ik vind de bewerking van de laatste foto niet mooi.

FRANK103 zei

@sjoerd: door de te korte sluitertijd zie je aan de linkerkant een zwarte streep veroorzaakt door de sluiter. De techneuten zullen dat niet zo kunnen waarderen.

@suske bedankt! oei oei, weer naast mijn schoenen....

@brillie: ga je katten?

@Lokkie: herzlichen dank!

@gert: de ietwat stoffige grijze achtergrond heb ik door photofiltre in één keer laten vullen met zwart. Feitelijk heeft photofiltre alle grijze vlakken met zwart gevuld, niet alleen de achtergrond. Echt strak is dat niet, zie ook de blogkop. Ik ga een tweede poging doen!

www.brillie.nl zei

Nee. Dat doe ik nooit. Dat zou een hachelijke zaak zijn.

FRANK103 zei

@brillie: of wellicht zelfs penibel!