zaterdag 2 april 2011

Voetbalverslagen en de 70-300

Wesley moest voetballen en ik heb een nieuwe lens. Dat betekent actiefoto's. Gezien de reageerders en het teruglopende aantal bezoekers van dit blog denk ik dat dit best kan!En dan uiteraard geen actiefoto's van vliegtuigen, hoewel die ook laag over kwamen!

Verslag S D5 – KFC D9
Vandaag geen citaten van Johan Cruyff, voor je het weet zijn er ook bestuursperikelen bij S. Thom kwam ook even kijken naar de D5, door zijn gebroken scheenbeen zal hij helaas lange tijd niet kunnen voetballen. Thom, we vonden het wel leuk je weer even te zien!


De opgaande lijn van afgelopen weken leidde twee weken terug tot een mooie overwinning op Fortuna, of KFC vervolgens (uit angst?) met de KNVB gebeld heeft is niet duidelijk, wel was de D5 afgelopen week vrij.Onder zomerse temperaturen met een zacht briesje tegen begon de wedstrijd gelijkwaardig, met kansen aan beide kanten.Met Tom op de goal lukte het KFC niet om de kansen af te maken. Ook de D5 was niet erg trefzeker. Pas op slag van rust wist Rino fraai de 1 – 0 te maken.De tweede helft had de D5 een briesje in de rug, en hoewel het maar een briesje was en geen bries ging de bal opvallend makkelijk richting de KFC goal.En met de goal van KFC in het zicht schiet Dave al begin tweede helft de 2 – 0 erin. Dat gaat makkelijk!De D5 heeft het overwicht, hoewel coach Bob langs de kant de keel schor schreeuwt om de spelers scherp te houden. Ook een mooi geplaatste bal van Bart vliegt eenvoudig de goal van KFC in. Het is dan 3 – 0 en de D5 heeft er zin in!Wesley heeft al een paar kansen verprutst, ziet Rino over het hoofd in een kansrijke positie, maar maakt dan toch met een boogbal over de keeper van KFC de 4 – 0.Dan wordt het de spelers van KFC te gek en valt er ook een doelpunt aan de andere kant 4 – 1. Anil schiet tot verbazing van publiek maar vooral van zichzelf heel fraai de bal in de kruising. Het staat 5 -1 en de wedstrijd speelt zich voornamelijk af op de helft van KFC.Bij een snelle counter maakt KFC echter gemakkelijk 5 – 2, de D5 moet wel op blijven letten. Dat doet Rino ook en hij schiet in de laatste minuten nog de 6 – 2 in.Het was een spannende wedstrijd en een terechte overwinning voor de D5, wel zijn er aandachtspunten. De bal moet beter overgespeeld worden, vooral beter in de voeten van de medespelers worden gemikt. Gaan jullie dat volgende week tegen Purmerland laten zien?Frank
NB foto's zijn op het blog groot te klikken!

7 opmerkingen:

Sjoerd zei

En daar gaat je vrije dag weer...

FRANK103 zei

@sjoerd: inderdaad!

Renesmurf zei

Het schijnt toch erg moeilijk te zijn om alle doelpunten op de foto te zetten!

www.brillie.nl zei

Als we nu eens tien ballen in het veld zetten. Dan wordt voetbal best wel aantrekkelijk. Maar met EEN bal, is er geen bal aan.

FRANK103 zei

@rene: klopt, heb je meerdere fotografen voor nodig!

@brillie: gelukkig heb jij meer verstand van ballet...

Anoniem zei

gelukkig is hier ten huize van Suske niemand door dit virus besmet.

FRANK103 zei

@suske: moet je alleen het gelukkig deel nog eens uitleggen