vrijdag 17 juni 2011

Suffe filmpjes

Toch leuk, een filmpje voor jullie maken van de zolderspoorbaan, nu officieel de Frankensteinbaan genoemd!



Hachelijk?

8 opmerkingen:

Suske. zei

zo hachelijk is het nu ook weer niet.
zo zien we de treintjes een in actie.

Drs. Johan Arendt Happolati zei

Prachtig, Heer Frank, Prachtig!
Ik wou dat ik het ook kon, zo'n filmpje plaatsen.
En dan die vermakelijke commentaren. 'Er komt een trein aan." Ja, dat zagen we dus ook ...
Maar ik miste Bibbel Bips wel een beetje, doch dit uiteraard geheel terzijde.
Overigens vind ik ook dat die slagbomen wel erg vlug en kordaat naar beneden pleuren, doch dit uiteraard ook geheel terzijde.
Reclamegewijs is het benoemen van uw spoorbaan 'De Frankensteinbaan' natuurlijk niet zo'n goed idee. Ik weet niet of u op die manier veel passagiers zult aantrekken.
Ja, dat is hachelijk!
Met vriendelijke groeten,
De Drs.

Gert zei

Jammer genoeg niets van de seinpalen en de werking daarvan gezien.

FRANK103 zei

@suske: niet hachelijk? Ik had er nog wel zo mijn best op gedaan!

@drs: het vallen van de spoorbomen is een akelig samenspel tussen zwaartekracht en spanning, waarbij ik de laatste kan regelen om het neergaan van de spoorbomen iets te vertragen. Uit een wellicht ongegronde angst dat de willekeurige blogbezoeker het filmpje dan te lang vindt duren, heb ik de spanning zodanig opgeschroefd dat de blogbezoeker niet lang in spanning op het neergaan der spoorbomen hoeft te wachten!
Persoonlijk dacht ik dat uit de naam frankensteinbaan juist wel een zuigende werking naar de treinreizigers uit zou gaan, mocht u of iemand anders een betere naam weten te verzinnen, dan houd ik mij uiteraard aanbevolen!
Bibbel Bips is overigens van de zolder verbannen, het is niet onwaarschijnlijk dat een of meerdere delen van zijn haardos tussen de fijngevoelige tandwieltjes van mijn treintjes kunnen geraken, ernstige vertraging door vastgelopen treintjes als gevolg hebbend. Wat uiteraard weer funeste gevolgen heeft voor de reizgerstevredenheid! Daarnaast zou het zo kunnen zijn dat hij kwijlt op één of meerdere treinen, u begrijpt, ik moet dan keuzes maken en die zijn niet gunstig uitgevallen voor het kattebeest, hoe populair deze dan ook is onder de bezoekers van dit blog!

@Gert: de verklaring is heel simpel, toen ik dit filmpje heb gemaakt stonden de seinpalen nog niet. Ik bespeur echter een grote behoefte aan een nieuw filmpje, en aangezien het weekend voor de deur staat is het vast mogelijk er een voor je te maken waarbij de seinpalen een hoofdrol spelen!

Komt eraan dus! Of is dat hachelijk?

Firefighter zei

Heb je toevallig een neef die Spielberg van achteren heet?

Jacko zei

Mooi Sir Attenborough

Renesmurf zei

Ik vind het machtig mooi!
Dit vind ik het leukste er aan, het eindresultaat!

Paul zei

Die spoorbomen lijken wel een guillotine!!!!!