donderdag 17 november 2011

Motorpost

De motorpost moest nog worden omgebouwd naar digitaal, als een van de laatste treinen in de verzameling.Door de naar mijn verwachting lastige schakeling voor de verlichting,
had ik me aangemeld bij Teunis van het 3rail forum.Die had al meerdere motorposten omgebouwd naar digitaal en voorspelde dat dit wel zou lukken.Dus was ik gisteravond stipt 19.45 bij Teunis,na thee met een koek ging de motorpost open.Eerst de analoge ingewanden eruit, dan de decoder erin.Als laatste, maar niet als minste, moet de verlichting aangesloten worden op de speciale print.En dat werd helaas geen succes, zodat ik hier meer over ga schrijven!

De schoonmaakbeurt vanavond van de 110, hieronder op de foto, is ook geen succes, de lok  rijdt nog steeds bedroevend..Van de spoorbaan van Teunis heb ik ook nog een filmpje gemaakt, dat aan de lange kant is.Maar voor de liefhebber is het vast aardig om te bekijken!Hachelijk?

7 opmerkingen:

Renesmurf zei

Voor de niet liefhebber is het ook alleraardigst hoor!
Of ben ik dan wel een liefhebber?
Respect voor je passie!

Finger2 zei

Ben geen liefhebber maar toch een leuk en vooral rustig filmpje. Het boven gedeelte is zeker nog niet klaar om te berijden?

Sjoerd zei

Wat zag ik, geen duct tape voorhanden en dan professioneel noemen...
Mooi filmpje. Alleen nog een beetje kale omgeving.

FRANK103 zei

@René: ik vrees dat je een liefhebber aan het worden bent....

@Finger2: klopt, dat is nog in aanbouw (bezetmelding etc)

@sjoerd: is ducttape een synoniem voor professioneel?

Ad zei

Het motorpostverhaal, komt me bekend voor. De motore en de schakelprint lukt we'; maar dan de verlichting prints; drama! Leuk filmpje.

suske zei

dat filmpje maakt veel duidelijk.

FRANK103 zei

@Ad: de motorpost is niet voor niets nummer 'laatst' voor de ombouw, maar het gaat heus wel lukken hoor, alleen niet vandaag!

@suske: dat een gezellig muziekje het best wel dragelijk maakt?