woensdag 23 november 2011

Woensdagmorgenfietsen en bloggen

Nu een zeer bekende blogger als GastheerG zijn blog aan de wilgen heeft gehangen,
komt er best wel meer druk te staan op de resterende bloggers.Dan voel je, als blogger zijnde, de druk om op woensdagmorgen op de fiets te gaan zittenom de argeloze internetters een best wel boeiend fietsverhaal voor te zadelen.Nu scheelt het dat vanmorgen de fietsomstandigheden zodanig waren dat een fietstochtje mogelijk was.Ik zeg: droog, windstil en niet te koud.Dan is het een kwestie van de strakke wielrenbroek aan, jas aan, bidon vullen met drank en vervolgens handschoenen en raceschoenen aan. Fototoestel en mobiel in de rugzak.Bandjes op 7 bar zetten en we kunnen!Voor de rest verwijs ik graag naar de plaatjes, het was heerlijk fietsen.Wel was duidelijk merkbaar dat het toch al een tijdje terug was dat ik gefietst had, de conditie heeft toch een gestage dalende lijn ingezet.Volgende week weer een fietstocht en verslag?Of is dat hachelijk?

11 opmerkingen:

merel zei

ik ontdek je via Sjoerd, die vierde foto van jou .... een echt pareltje

Sjoerd zei

Die foto met dat grote beest vind ik anders ook wel indrukwekkend.

Renesmurf zei

Prachtig, die schotse hooglander! Mooie beesten!

FRANK103 zei

@merel: bedankt! Dat er bezoekers zijn bij sjoerd die het aandurven op de links te drukken. Hachelijk hoor. Of is link beter?

@sjoerd: dat is een van de 10 tot 20 die ik tegen kom. Ze hebben mij te grote hoorns, ik rij er met een ruime boog omheen. Pas als de schotse hooglanders in de aanbieding zijn bij de plaatselijke ambachtelijke slagerij, voor op de barbeknoei, wil ik ze wel dichterbij bekijken....

@rene: zoals ik al hiervoor had gezegd, van dichtbij zijn ze erg groot en hebben ze grote hoorns, ze staan ook midden op het fietspad, dan vind ik ze toch wat hachelijk hoor! Overigens heb ik hier nog nooit iets gelezen over ongelukken met die beesten, op andere plaatsen in Nederland hebben ze wel mensen aangevallen die te dichtbij komen (om hun jongen te beschermen??).

Anoniem zei

Mooie foto's , inderdaad foto 4 vooral, die kan zo naar een foto-forum. Ik krijg meteen zelf ook weer zin om te fietsen (en om foto's te maken :-)
Harry.

suske zei

niets hachelijk !
gewoon goed voor de conditie
en het opvullen van deze blog met verslagjes !

www.brillie.nl zei

Met mist mag u best wel een lampje aan doen op uw fiets.

Anoniem zei

Ik zie hier toch dieverse biefstukken, rollade en sudderlapjes staan.

FRANK103 zei

@Harry: staat de fiets nu nog op zolder?

@suske: jij hebt helemaal gelijk!

@brillie: als ik die toch had op de racefiets...

@anoniem: meestal beperk ik me tot hamburgers....

rob alberts zei

Pracht verhaal!
Ik heb mijzelf nog eens omgedraaid.
Vrolijke zomergroet

FRANK103 zei

Hoi Rob, geweldig dat je nu reageert op dit oude bericht, of is dat een fout van Blogger?