donderdag 15 december 2011

Over lantaarnpalen en bergen

Neef Erik was hier gisteravond om te knutselen aan de spoortafel. Vooraf hadden we overlegd wat er moest gebeuren: er moeten lantaarnpalen geplaatst worden en de berg moet verder worden geschilderd.


Dus hebben we de zaag in de helling gezet om de van buuv An gekregen brug te plaatsen. Van het zagen heeft neef Erik heel smaakvolle platen geschoten, door een volstrekt onbekende reden worden die hier niet geplaatst.Achja, ik ben als vandalist met een ernstige zaag op de foto gezet (zonder balkje) en neef Erik heeft geen rechten op dit blog en kan hier niks plaatsen. Dat is dus echt heeeeel vervelend voor de bezoekers van dit blog!Neef Erik plaats ik hier uiteraard wel,met een smaakvol Marklin 81 balkje (met telex koppeling, voor de kenners). Dan moeten we testrijden, met de Marklin 85 (met telex koppeling, voor de kenners).Dan heb ik vanavond een bodempje onder de brug gemaakt,zijwandje erin geschroefd en daarna nog wat gips erin gekwakt.

Jullie zien vast dat ik een te grote steek/smeerdinges gebruikt heb en dus niet erg lekker onder de brug kon gipsen.Maar de kniesoor die daar op let?Hachelijk!

5 opmerkingen:

Sjoerd zei

Met dat mes kun je meteen stukadoren.

Renesmurf zei

Het is weer even een gedoetje, maar dan wordt het ook almaar mooier en mooier!

www.brillie.nl zei

Boren met een balk voor je ogen is wel een hele hachelijke zaak.

FRANK103 zei

@sjoerd: of plamuren?

@Rene: dat is inderdaad de bedoeling, maar dan moet je wel door de rommel heen kijken....

@brillie: dat maakt het leven spannend!

www.brillie.nl zei

Oke, dan ga ik dat ook maar eens doen.