zondag 22 januari 2012

Vrouwenvoetbal deel 5

Lisanne is (voor veel geld) gekocht van de MC-2 door de MC-1, en is daarmee de eerste in ons gezin (in de gehele familie?) die in een eerste voetbalelftal heeft gestaan!

Vol trots presenteer ik jullie dan ook de teamfoto van de MC-1, gemaakt vóór de wedstrijd omdat dan kapsel en kleding nog keurig zit!Zaterdagmiddag (inderdaad, vóór het bezoek aan Wijk aan Zee) moest er gevoetbald worden.Tegen voetbalvereniging Oosthuizen.Na warming up en instructies van de coach waren de dames klaar voor de wedstrijd!Tuurlijk plaats ik hier vooral foto's van Lisanne in actie.
Lisanne en haar tegenstandster,die het moeilijk had.Ze kwam Lisanne niet voorbij, zodat ik toch tegen de andere ouders in het publiek vol trots kon vertellen welke speelster mijn dochter was.Ja, als je het zelf nooit hoger hebt gebracht dan het 7e elftal (van de 9), dan zoek je compensatie!Overigens had ik de indrukwekkend grote 70-300 mm op de camera geschroefd, als je het dan toch over compensatie hebt.Uiteraard had ik niet alleen foto's van Lisanne gemaakt, maar uit privacy overwegingen ga ik die hier niet allemaal neerzetten.Wel wil ik jullie graag laten zien dat vrouwenvoetbal ergens om gaat!Als ze de bal tenminste weten te vinden.De uitslag noem ik hier ook graag, nu ze met 5 - 0 van Oosthuizen hebben gewonnen...

8 opmerkingen:

Renesmurf zei

Ik vind een groepsfoto leuker na een wedstrijd, dan oogt het allemaal wat sportiever.

suske zei

gelukkig klaagt Lisanne dus niet over haar privacy hier op deze blog !?
Met mijn dochter is het momenteel anders gesteld. GEEN foto's van haar op mijn blog.

FRANK103 zei

@rené: ja, ben ik met je eens, maar de dames niet, die vinden het belangrijker dat hun haar netjes zit....

@suske: ze vindt het heel erg leuk dat we haar voetbalprestaties kunnen waarderen, vandaar dat ze wel op het blog wil. Voor veel andere onderwerpen wil ze dat niet!

Sjoerd zei

Dames kan ik in het algemeen wel waarderen, maar voetbal, neu...

www.brillie.nl zei

Duidelijk een blog waar ik niets mee kan.

FRANK103 zei

@sjoerd: mooi!

@brillie: gelukkig!

Drs. Johan Arendt Happolati zei

Blijkbaar een taaie tante. En dat voor zo'n magere spriet. Waarmee ik niks negatiefs wil gezegd hebben over magere sprieten. Ik mag dat trouwens zeggen, want ik ben zelf 1,90 m groot en weeg slechts 66.5 kg. En magere sprieten liggen goed in de markt.

FRANK103 zei

@drs: beste drs, persoonlijk heb ik meer het model van een klont, en dan nog van een dikke klont ook. Ik heb dus weinig verstand van sprieten, maar ben altijd bang dat ze wegwaaien bij een zuchtje wind. Daar hebben klonten, in het bijzonder ook dikke klonten, niet snel last van! Bij het voetbal hebben sprietjes het nadeel dat ze weinig gewicht in de schaal kunnen leggen, willen ze hun tegenstander een gepast duwtje geven. Ze mag dus wel iets meer vet om de botten hebben, tot ze het model van een stevige spriet heeft. Maar een klont moet ze niet worden, nee, die zijn te lui voor voetbal.