woensdag 4 januari 2012

Woensdagmorgenfietsen en bouwdozen

Storm, regen en 3 grut met vakantie,


de kans op een rustige fietstocht was precies nihil!Nu had ik een aantal bouwdozen liggen die wel vragen om storm, regen, een warme kachelen een kop koffie.Het eerste bouwwerk op mijn lijst was de benzinepomp.
Een iets moderner lokdepot heeft uiteraard naast voorzieningen voor stoomloks ook voorzieningen voor diesellokomotieven.Een benzine of dieselpomp dus!De bouwdoos was niet erg lastig, het geloofwaardig verouderen is dat wel.Op de foto's ziet het er niet (erg) uit, maar voor het oog ziet het er netjes uit.Dan heb ik ook de eerste lok voorzien van een machinist.
De kenners van Marklin lokomotiefjes weten dat de cabine verder vol zit met een grote elektromotor, de stoker kan er dus niet bij!Ook deze stoomlok (een 3031 uit de jaren 60 met een ESU V4.0) ziet er op de foto's versleten uit, op de spoorbaan is het een van de zeer betrouwbare rangeerloks.Morgen zal ik jullie laten zien dat ook de lokloods klaar is en dat ik een aantal wagons voorzien heb van een houten constructie zodat deze gebruikt kunnen worden voor het transport van assen.Weblogwaardig?

6 opmerkingen:

Renesmurf zei

En gelijk heb je, het is deze week geen weer om te fietsen.
Wie buiten moet zijn doet dat niet voor de lol!

Sjoerd zei

Die dieselloc ziet er gewoon veel te schoon uit.

FRANK103 zei

test

FRANK103 zei

@rene: de aanwezigheid van grut was belangrijker dan het weer....

@sjoerd: die lok vervuilen moet met een airbrush, die heb ik niet.....

@test: als er meer bezoekers problemen met het plaatsen van reacties hebben hoor ik dat graag!

www.brillie.nl zei

Wat heel bijzonder is, dat BP erg vies is, en de trein die veel meer meters maakt, schoon is. Dat klopt gewoon niet. BP is een schoon bedrijf. Een hachelijke zaak weer. Maar het komt vast door de kinderen.

lokkie zei

Volgens mij krijg jij binnenkort de milieupolitie op je dak (zolder).
De eerste foto van het verouderen is nogal heftig, de andere zien er beter uit.