zondag 5 februari 2012

Meer winterplaatjes


Omdat ik nog niet helemaal klaar ben voor een elfstedentocht heb ik zaterdag meer dan één keer de plaatselijke ijsvloer opgezocht.De eerste keer was uiteraard voor de winterse plaatjes, want wat is een suf weblog, zoals het frank103 weblog, zonder winterse plaatjes?Voordat renésmurf zich aangesproken voelt door het woord suf, ik had graag kritische opmerkingen willen plaatsen over het (dis)functioneren van NS, het niet op tijd rijden van afgelopen vrijdag was te voorspelbaar.Maar mijn werkgever wil graag dat de medewerkers zich per trein verplaatsen, en dus vind ik dat het risico van vetraging daar ook hoort.En nu mijn werkgever de arbeidsvoorwaarden wil afstemmen met 'de arbeidsmarkt' neem ik graag de sleutels van een fatsoenlijke middenklasser -met winterbanden- in ontvangst.Maar die krijg ik helaas niet.Dus heb ik vrijdag thuis gewerkt, in plaats van in mijn eigen tijd op een koud station te wachten op een trein die niet komt.En lekkere koffie gedronken in plaats van de gore automatenkoffie op kantoor.

Als het mijn werkgever niet bevalt, dan kan ze dat meenemen in haar onderhandelingen met NS voor de nieuwe treinabonnementen. Naar een individuele treinreiziger luistert NS toch niet.Kijk, als dit geen suf weblog was geweest, dan had ik hier iets kritisch over kunnen zeggen. Maar dat doe ik dus niet.Ik plaats alleen winterse plaatjes en voorzie die van wat algemeen geleuter, een verhaal over een koude harige witte Bips met een koude harige witte bips.Een suf weblog dus, met vandaag de verplichte winterse plaatjes gemaakt 's ochtends, van de schaatstocht (vorig bericht) en van het oefenen met schaatsen door het kleinste grut, halverwege de middag.En morgen komt er weer zoiets!

7 opmerkingen:

Sjoerd zei

Mooi hè, dit is toch veel mooier dan al dat grauwe regenweer. Hier kun je toch niet depressief van worden. Mooie plaatjes...

suske zei

met dat witte sneeuwtapijt is het niet ondenkbaar dat Bips onzichtbaar wordt vrees ik.

FRANK103 zei

@sjoerd: ja, dit is echt fotogeniek en heerlijk weer!

@suske: het viel niet mee een foto van hem te maken!

Anoniem zei

De vaas van dichtbij, geweldig!
Harry.

Renesmurf zei

Als je jezelf suf vindt, dat mag hoor, ik vind het wel disrespectvol naar de lezer toe.
Jammer.
En de NS rijdt meestal prima, dus gaan moperen over een keertje wat storing, ach.

www.brillie.nl zei

Wanneer ga je met je cam onder het ijs door? Deed je ook met de treintjes.

FRANK103 zei

@harry: dankzij een stevige ijsvloer....

@rené: het weblog is suf door het ontbreken van een mening of visie, dat maakt mij en de bezoekers niet suf, vind ik.

@brillie: cool idee, ik moet eens kijken of dat te doen is, want een sleutelhangercamera is niet bepaald waterdicht....