zondag 12 februari 2012

Sportief weekend


Natuurlijk heb ik op het ijs gestaan dit weekend, maar een tocht heb ik niet gereden.Er waren andere belangrijke zaken, verjaardagen!Ik laat hier de plaatjes zien van de verjaardag van neef Erik, afgelopen zaterdag.De kadootjes hadden een hoog culinair gehalte.Hoewel er culinairniet veel te klagen was.De lage temperaturen buiten heeft Erik ook een fraai kledingstuk opgeleverd.Daar kun je mee naar kantoor, toch?

8 opmerkingen:

Renesmurf zei

Van harte gefeliciteerd!
Ja, dat soort dingen gaat ook altijd gewoon maar door he.

FRANK103 zei

@Rene: ja, dit is bij ons de periode van de verjaardagen.

Sjoerd zei

En wat moeten die wagons nu in dit logje...

Erik zei

Dank je wel, @Renesmurf!

Die wagons heb ik gekregen van de neven, @Sjoerd...

Mooie foto's, @neef :)

Drs. Johan Arendt Happolati zei

Heer Frank-103,
Wilt u even tegen neef Erik (die hier waarschijnlijk eigenlijk niet vernoemd wil worden) zeggen dat ik nog niet dood in zo'n T-shirt zoude willen aangetroffen worden?
En dat boek zou bij mij meteen in de kliko terechtkomen. Waar hebben we anders bakkers voor? Die mensen moeten toch ook hun boterham verdienen? Ik zag trouwens dat de lokale bakker weer een aardige stuiver aan het feestje heeft verdiend.
Het moet niet gekker worden.
De Drs.

suske zei

de rest van de taart wil ik wel meenemen naar bureau.
En zo'n T shirt is voor mij geen probleem, de collega's weten dat zo ook al hoor !

FRANK103 zei

@sjoerd: doordat Erik zomaar opmerkingen plaatst ben ik mijn tekst kwijt! Het zijn de verjaardagskadootjes!

@neef: bedankt. Wat vindt je van het balkje?

@drs: de taat op de afbeeldingen zijn het gevolg van noeste huisvlijt, van de bakker in neef Erik. Waarbij gebaksbakker dan uiteraard veel vriendelijker klinkt dan koekenbakker. Het boek is geïnspireerd door de andere kookkunsten van Erik, die van dien aard zijn dat men bij Knorr (van die handige doosjes met duidelijke recepten voor oa pasta) met de handen in het haar zit. Wellicht dat Erik de aanwijzingen van Jamie Olivier wel opvolgd? En daarom is het t-shirt Erik ook op het lijf geschreven, vermoed ik. Culinair gezien dan. Maar de appeltaart met een toefje slag was klasse, dat heb ik zelf geproefd, om van deze reactie niet een te hachelijk gebeuren te maken, want ijs en weder dienende dient er deze week ook weer aan een spoortafel geknutseld te worden!

@suske: je bent te laat, het gebak is al op. Als jouw collega''s jouw weblog kennen is er inderdaad geen ontkennen meer aan! Tenzij je nonkel Juul met de tweeloop achter je collega's aanstuurt, maar dan krijg je geen betrouwbare ontkenning. Kan iemand dit trouwens nog volgen, of krijg ik nu ook zo'n T-shirt?

www.brillie.nl zei

Dat hebt... wat erg. Dan heb je maar snel dat shirt aan te trekken.