woensdag 29 februari 2012

Treinen bij Erik

Elders op internet worden op woensdag de matrassen gekeerd.


Brillie heeft weer een SAAI slaapverwekkend lang verhaal geplaatst.Bij Renésmurf is te horen dat niet iedereen naar wijze raad luistert, zo is volgens mij tegen Wim T Schippers heus wel vaker gezegd dat hij vooral niet zelf moet zingen.Bij Sjoerd begint het dan, een blogje op niveau, over het wegwerken van vlekken (waterdruppels) op een foto. Jacko, ooit bekend als The Slipper, laat fraaie foto's zien van
raceauto's op circuitpark Zandvoort.En dan dit weblog, foto's van het geknutsel bij neef Erik. En als je dan een gekke bek trekt voor het weblog, kan je er donder op zeggen dat ik die hier plaats! (DONDERS!!)
Foto's van Wim de kok die niet koken, maar wel modelbouwen kan!Eerlijk gezegd heeft dit bericht wel het niveau van de best wel boeiende verhalen van Brillie.Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap.Heikel?

8 opmerkingen:

Erik zei

Koekie...

Sjoerd zei

Die koekjes zijn niet zo gewild denk ik dan... Nou heb ik het hele verhaal gelezen en niet naar de plaatjes gekeken.

FRANK103 zei

@erik: behalve dan die laatste 2

@sjoerd: hoe kan je dat nu doen? Je kent dit weblog toch al enige tijd. Is het je leeftijd?

Renesmurf zei

Een mooi rondje weblogland, en over vier jaar maar kijken wie er bijgekomen en afgevallen zijn!

Drs. Johan Arendt Happolati zei

Inderdaad, slaapverwekkend verhaaltje, maar een mens krijgt er wel honger van. Niet naar écht eten, maar wel naar koekjes en chips en chocola en drop en al die heerlijke dingen die onze vrouwen - mijn vrouw toch - rommel en kleinekinderenvergif noemen.

FRANK103 zei

@René: als ik er geld op moet zetten: jij bent dan nog aan het bloggen!

@drs: u weet toch dat dit weblog gesponsord wordt door McDonalds, NY Pizza, Verkade (koekjes) en Lays Patatje Joppie chips. Ik krijg de foto's en teksten aangeleverd door een reclamebureau en wordt eigenlijk slapend rijk.
Uw ega, en zoals u vermoedt, een groot deel van het vrouwvolk, hebben duidelijk geen smaak. Rommel of kleinekinderenvergif, terwijl u toch duidelijk op de foto kunt zien hoe gezond gebruind de speculaasjes eruit zien. Heikel.....

www.brillie.nl zei

Die electronica moet in een EMC dicht kastje gemonteerd worden. Als je naast mij zou wonen, dat zou dan wel op een 1km afstand zijn, dan zouden nog al je treien van de rails knappen als ik mijn 10.000 KW zender zou gebruiken.

FRANK103 zei

@brillie: de bedrading is voor 18V 2 A, en voldoet aan hoe Madklin wil dat je de zooi aansluit. Een 10.000 KW zender? Je weet wel beter!