maandag 7 mei 2012

Naar het bos

Op de zondagmiddag gaat er natuurlijk niets boven een boswandeling met grut en familie.En de bal!Het was hier zondag natuurlijk ook uitstekend weer om weer door het bos te wandelen. Of om in de bomen te klimmen, waarvan er gelukkig ook voldoende aanwezig waren (bomen bedoel ik dan).De bal ging niet altijd de goede kant op.En we waren niet alleen in het bos!En er zijn ook regelmatig viespeuken in het bos.Op de weg van het bos naar de bewoonde wereld moest er even gestopt worden.Voor een fotomoment met wat onkruid.Na een boswandeling is het uiteraard goed uitrusten bij een ijssalon.En thuis nog een plakje cake bij de koffie.Uiteraard heb ik de kilocaloriën van de boswandeling er 's avonds weer af gelopen, zonder grut en zonder bal, maar met de Vaas!Heikel?

6 opmerkingen:

www.brillie.nl zei

Dat ijs is goed, die boom slachten in het bosje wat minder. Maar de Paus zal je het wel vergeven.

Renesmurf zei

Ik vind dat altijd het mooiste dat er is, een boswandeling!
Mij zie je dan niet in bomen, wel er tussen.

Paul zei

Bij jullie was het dus mooi weer. Bij ons in Limburg regende het en de voetbalwedstrijd van mijn dochter eindigde dus ook in de regen. Maar wel met 13 - 0 winst!!!, en 3 doelpunten van mijn dochter (hadden er 6 moeten zijn)

Sjoerd zei

Hier regende het als unne zou... Het begibt er hier een beetje galctisch uit te zien. waar zijn de treinen, of rijden die niet in het bos.

suske zei

niet alleen viespeuken in een bos hoor.
Heikel ?

FRANK103 zei

@Brillie: ik reken op de paus!

@René: ik was ook niet in een boom te vinden, wel er onder....

@Paul: zondag was het hier heel goed weer!

@Sjoerd: als er rails liggen, dan rijden er treinen, tenzij de rails niet gebruikt worden. In het bos bij ons ligt geen rails. En ja, het grut heeft Star Wars deel 2 gekeken, may the force be with you!

@suske: nee, ik was er ook!