woensdag 29 augustus 2012

Woensdagmorgenfietsen en pret

Een redelijk normale woensdagmorgen en de racefiets wacht in de schuur.Dat is geen prettige gedachte, nu mijn sportieve loopbaan dit jaar op een zeldzaam laag pitje staat.Er gloort gelukkig licht aan de horizon, ontsnappen is mogelijk.Het grut heeft nog een paar dagen vakantieen ik had al met AH korting kaartjes voor de Efteling gekocht.Het zou ook nog behoorlijk weer worden, prettig allemaal dus!In het pretpark zouden de 2 grotere grut gezamelijk de achtbanen langs gaan,ik zou met het kleinste grut naar Droomvlucht, Laven, Sprookjesbos en Carnaval Festival.
Gedurende de dag voelde grut 3 zich dapper genoeg om ook Fata Morgana te bekijken en om zelfs een ritje in de Pirana te maken.Hoogtepunt is uiteraard het tochtje met de trein,maar dat hoef ik vast niet verder toe te lichten!Even na sluitingstijd is er dan een watershow, waarbij veel volk komt kijken.De show is zeker de moeite waard.Moe maar voldaan reizen we daarna weer naar huis.Culinair was de dag uiteraard ook vet goed verzorgd.Hachelijk?

7 opmerkingen:

Albert y Mara fotoblog zei

Wij hoeven hier gelukkig niet meer naar toe met onze kleinzoon die vlakbij woont in Oisterwijk. Hij is deze zomervakantie met zijn ouders geweest. Het zal in de herfstvakantie wel NSM en Aviodrome worden. NSM vind opa ook bijzonder leuk.
Saludos de Albert

Sjoerd zei

Dat is voor mij al heel veel jaren terug dat ik daar geweest ben. Die vette hap ziet er goed uit

FRANK103 zei

@Albert: ik vind eerlijk gezegd de Efteling nog erg leuk, ik mag heel graag in achtbanen etc zitten!

@Sjoerd: met de AH korting is de Efteling nog goed te doen, en omdat ik het zelf ook nog erg leuk vind om naar een Efteling te gaan probeer ik er om het jaar naar toe te gaan.

Albert y Mara zei

Mijn probleem is dat ik al die attracties maar niets vind. Wordt gauw misselijk en daarom ben ik blij dat de kleinzoon al geweest is.
Zoals ik al schreef NSM en Aviodrome genieten mijn voorkeur en gelukkig vind Viggo dat ook leuk.
OT: op site 4 generaties bij elkaar en dat is best wel uniek.
Groeten Albert

www.brillie.nl zei

Liever geen echte vette frieten.

Renesmurf zei

De efteling, vol met spreuken en sprookjes, en heel veel mensen!

Ik zag zo`n watershow gratis, in Polen! Pikte ik toch maar even mee.

FRANK103 zei

@albert: het doen van leuke dingen met je kleinzoon is al goed genoeg, je hoeft niet per se naar een 'pretpark'. Dat doen ouders en school ook al!

@brillie: is ook niet verplicht!

@René: en dan was het heus nog een rustige dag. Wat mij betreft mag die watershow ook gratis, hoewel het dan misschien weer veel te druk wordt in het park.