zondag 16 september 2012

De braderie en de modelspoorvereniging
Ieder jaar is er in een dorp verderop een braderie.Dan houdt de plaatselijke modelspoorvereniging een open dag.En natuurlijk ga ik dan een uurtje kijken!De vereniging heeft een grote schaal N spoorbaan,die geïnspireerd is door de plaatselijke spoorlijn.Dan hebben we het natuurlijk over de sluizen van Zaandam.En de Hembrug, die in 1980 is vervangen door een spoortunnel. De brug kan uiteraard open!Ook de Hempont is nagebouwd.Volgend jaar ga ik weer kijken!Hachelijk?

8 opmerkingen:

Sjoerd zei

Genieten van andermans werk is ook mooi...

Albert y Mara zei

Dit waren en zijn voor mij vaak momenten om weer wat te gaan proberen aan te brengen op mijn modelbaan. Helaas woont de kleinzoon niet in dezelfde stad èn heb ik twee woonlanden. Het ontbreekt me zo aan tijd en daarom bezoek ik jouw site graag vanwege jouw en ook mijn treinplezier.
Saludos de Albert

Ad zei

Kijk Frank, dit is nou weer genieten!

FRANK103 zei

@sjoerd: ja, daar leer je ook nog iets van!

@Albert: graag gedaan! Maar in Nederland een (kleine) spoorbaan, om samen met Viggo te knutselen, en in Spanje genieten van boeken en internet over spoorwegen, dat is toch mogelijk?

@Ad: graag gedaan!

Renesmurf zei

ja, dat is ook echt wat voor jou!
Wel kort dan, een uurtje!

FRANK103 zei

@René: Ja, dit is zeker iets voor mij. Ik had echter niet meer tijd, ik moest naar een voetbalwedstrijd van mijn zoontje. En dat gaat voor.

www.brillie.nl zei

Dat water is niet echt. Dan haak ik al af.

FRANK103 zei

@Brillie: er zijn modelbouwers die echt water gebruiken, maar dat ziet er ook niet realistisch uit en geeft een knoeiboel.