vrijdag 21 september 2012

De snuffelstage

 
 
De school van Wesley had bedacht dat de kinderen vandaag een snuffelstage moesten doen.Ze moesten een dagje mee naar het werk van ouders, buren of vage kennissen.

Jullie begrijpen dus dat Wes vandaag met mij mee mocht naar kantoor.Wes had een beeld van mijn werk dat neer kwam op slapen, koffie drinken, lunchwandelen en kletsen met collega's.Dat viel tegen.

Alleen het lunchwandelen voldeed volledig aan zijn verwachtingen.En uiteraard heeft hij op de bovenste etage van ons kantoor de toilet verstopt, zodat de sensatie van een drol die met grote snelheid door een buis richting aarde zoeft wat vertraging opliep.Ook het middagprogramma kon hem niet erg boeien,en nadat hij zijn stageverslag had gemaakt was het opnieuw tijd voor een kleine powernap.De lange treinreis naar huis was hij stil,om thuis tot de conclusie te komen dat zijn beeld van de activiteiten bij ons op kantoor bijgesteld moest worden.

Er werd wel gewerkt!Hachelijk?

9 opmerkingen:

Renesmurf zei

Een leerzame dag, en vast en zeker erg leuk ook!

Sjoerd zei

Als het op werken begint te lijken is het opeens niet leuk meer.

FRANK103 zei

@René: hij vond het erg leuk, dat viel mij erg mee!

@Sjoerd: leuk werk is niet zo vervelend als vervelend werk, en ik heb leuk werk, vind ik zelf. En Wes vond dat ook, vergeleken met andere werkzaamheden die hij kent.

www.brillie.nl zei

Zelfs de plee wist hij niet schoon te maken? En dan te bedenken dat ze op hun vader lijken....

FRANK103 zei

@brillie: de plee schoonmaken, daarvoor zijn de schoonmakers!
En bedoel je verder de edele kunst van het pleeverstoppen?

Albert y Mara fotoblog zei

Tja ben benieuwd hoe zoonlief over 10 jaar tegen deze reportage aankijkt. Verplicht vrijwillig op de foto voor pa met zijn aparte ideeën. Wie weet? De groeten van ook een vader die zijn zoons "vroeger" veel op de plaat heeft gezet. Dag Frank
Saludos de Albert

FRANK103 zei

@Albert: nu vindt hij het niet erg, hij wil zo nu en dan best meewerken bij het maken van foto's. Maar hoe hij hier over 10 jaar over denkt?

www.brillie.nl zei

Een hachelijke zaak dat het zo weinig was.

FRANK103 zei

@brillie: omdat internet in principe voor iedereen toegankelijk is kan ik hier geen kinderdrollen plaatsen, hoewel sommige kinderen wel heel drollig doen en die plaats ik hier wel. Goed, geen drollen op het blog dus!