donderdag 1 november 2012

Over dippen en voetbal

 
Omdat ik nog steeds in een blogdip zit, vertel ik jullie maar dat we zondagmiddag bij John naar een voetbalwedstrijd hebben gekeken op TV.Daarbij moet ik eerlijk opbiechten dat John, Remco en Lisanne zoveel watsuppjes sturen dat ik een deel niet gelezen heb.Oké, ik heb alleen gelezen hoe laat de wedstrijd begon.Dus stond er redelijk onverwacht een uitgebreide brunch klaar.En stoorde tijdens de lunch het gedoe op TV.Toen daar eindelijk een pauze waarneembaar was konden we snel bij de Mc een passend toetje scoren.De 2e helft werd daardoor ook een smakelijk gebeuren. En natuurlijk had John een grote lading Joppie in huis met bijbehorende dip.Hoewel het daarna heel verleidelijk was om en spannende film te gaan kijken,hebben we bij gebrek aan leesbare ondertitels een balletje getrapt in een duingebied iets verderop.Ja, het was een boeiende en sportieve zondagmiddag!

11 opmerkingen:

suske zei

het is maar wat je hier een dipje noemt.

Renesmurf zei

Eten moet natuurlijk ook doorgaan he, en dan het liefst zonder dipsaus!

FRANK103 zei

@Suske: wat mij het beste uitkomt!

@René: we dachten hier dat een dipsaus goed werkt tegen een dip!

Anoniem zei

VET Neef... Hoeveel kilometer ga je woensdag fietsen?

Sjoerd zei

Een Joppie dipje zul je bedoelen...

Albert y Mara zei

Ja ja Frank, eerst de kamer van je dochter opknappen, voetbal kijken op de buis, dan een sportieve zondagmiddag, met als gevolg afgepeigerd om nog aan je treinenbaan te zitten. Daarbij nog een blogdip. De herfst heeft bij jou wel echt toegeslagen. Sterkte om uit het dal te komen. Een Zwitsers of Duits dal? ;-)
Saludos de Albert

FRANK103 zei

@Neef: dat is weer afhankelijk, ga ik weer, of ga ik weer niet, ik zou het weer niet weten!

@Sjoerd: ik ontken iedere betrokkenheid!

@Albert: de E40, doorgaans een zeer betrouwbare kracht op mijn spoorbaan, met zijn 5* hoogvermogen motor, heeft vanavond voor een aardige ravage gezorgd, die opgelost werd door met de 1631 even stevig roest te rijden. Gesteld kan worden dat om 20.30 de hele spoortafel weer naar behoren functioneerde. Een aantal weken rust zorgt duidelijk voor roest, en dat is niet bevorderlijk voor het plezier met de spoortafel. Maar het dal is geweest, we gaan bergop. Met de 151, voor het geval je het echt wil weten ;-)

Albert y Mara zei

Frank je hebt het toch allemaal over DB loks? Die types ken ik nog wel uit de tijd dat ik een grote modelbaan had in de jaren 70. De 140 en de 151.
Spoorse groeten
Albert

P.S. Ik zou best wel eens jouw baan willen komen bekijken.

FRANK103 zei

@Albert: de 101, 140 (of E40) en de 151 zijn inderdaad Duitse loks, de 1631 is echter een NS lok. Er staan op dit moment 2 Duitse loks op de spoorbaan, de 101 en de 151, verder staat er alleen NS op de baan. De Duitse, Zwitserse en Oostenrijkse loks staan in de vitrinekast.
Uitnodigen van bezoekers doe ik doorgaans niet, de baan is te klein en te weinig boeiend om een autorit vanaf de Veluwe te rechtvaardigen.

Albert y Mara fotoblog zei

Je baan is te klein en te weinig boeiend, schrijf je. Komt dit omdat het loks sparen in vitrine voor jou belangrijker is???
Grtz Albert

FRANK103 zei

@Albert: de baan is te klein om een autorit vanaf de Veluwe te maken, maar voor mij, voor de beschikbare ruimte in ons huis en de hoeveelheid tijd die ik aan de spoorbaan besteed, is deze groot genoeg! Ik ben er zelf heel tevreden mee! Maar inderdaad, ik vind het verzamelen van loks leuker dan het rijden of knutselen aan de spoorbaan. De spoorbaan heeft dan ook een internationaal karakter waardoor ik NS, DB, SBB en OBB loks kan laten rijden, daarnaast is er een uitgebreid stoomdepot. Alles kan dus! Nu alleen nog een keer de Staatsloterij winnen voor een Artitec 3700, of een huis met een grote kelder.....