woensdag 5 december 2012

Sinterklaas 2012

 
Ook thuis hebben we Sint Nicolaas gevierd en hebben we een berg(je) kadootjes gekregen.Bibbel (Bips voor intimi) was blij met het verpakkingsmateriaal.Erg blij zelfs!Voor mij was er een spoorwagon,de 2008 jaarwagon.Met afneembare containers.Een wagon die niet zal misstaan in een gemengde goederentrein.

9 opmerkingen:

Sjoerd zei

Met reclame voor Knorr, hachelijk.

Albert y Mara zei

Je bent vast super blij met je Sinterklaascadeau. Ik weet wat goederenwagens kosten. Is het nog geen 4 uur 's middags? Dan tijd voor een 'cup a soup'. Of gebruik jij dat niet op kantoor?
Grtz Albert

Anoniem zei

Dit zijn de betere sinterklaascadeautjes. Veel plezier ermee.

Anoniem zei

Mooie wagon Frank ! Ik vond een Rivarossi V 320 in mijn schoen (gescoord op Marktplaats). Groeten, Marco

FRANK103 zei

@Sjoerd: zeker, hoewel we regelmatig producten van knorr eten (wereldgerechten).

@Albert: je mag bij ons op kantoor koud of heet water tapppen of koffie. Als je cup a soup wilt zal je dat zelf mee moeten nemen. Maar ik ben altijd vrij op woensdag, vandaag dus zeker geen cup a soup!

@Lokkie: bedankt!

@Marco: we moeten nu toch binnenkort eens afspreken! Een V320 is een co-co V200 toch?

www.brillie.nl zei

Mooie treinstel. Maar die kocht je vrouw? Heikel hoor.

FRANK103 zei

@brillie: het is een wagon en die is gekocht door Sint Nicolaas. Dat is de persoon die er voor zorgt dat jij de hele week al achter de bank verscholen ligt, uit angst mee te moeten naar Spanje!

MarcStouten zei

Het is geen slotcar!?

Anoniem zei

@Frank: Nee, het is inderdaad een Co Co - Diesellok maar met de cabines van een BR 216-218-225. H.F. Wiebe heeft haar nu rijden. Zij staat ook wel bekend als BR 232 van de Deutsche Bundesbahn.