zondag 7 april 2013

Treinen bij Erik: de Re460


Dinsdagavond hebben we de voetbalwedstrijd tussen Barcelona en PSG gemist,als je kunt kiezen tussen een quality time met een spoortafel of uren hangen voor een TV, dan kiest vast iedereen voor de spoortafel.Helemaal als daar fraaie loks van de bouwserie 103 rondrijden!Oké, ook een Re460 mag er zijn.Sierlijk, slank en snel, en dan heb ik het nog niet eens over de fraaie print op de zijkant van de lok.Deze Zwitserse Re460 is de nieuwste en voorlopig ook de laatste aanwinst van Erik, met haar hoogvermogen aandrijving behoort de lok direct tussen de best rijdende loks op de spoortafel van Erik,wat ook niet heel lastig is nu er nog steeds een aantal loks met een TAMS decoder op de spoorbaan stilstaan (rijden doen ze belabberd).Omdat de avond toch in het teken stond van de botsingen en ontsporingen, vooral van de instabiele dubbeldeks autotransport rijtuigen,zijn we bijtijds naar huis gegaan zonder dat er veel aan de baan is geknutseld.Hachelijk?.

3 opmerkingen:

Sjoerd zei

Het heeft wel wat zo'n beschilderde loc. Maar of ze er niets opspuiten is nog maar de vraag.

www.brillie.nl zei

Oei, de mannen worden kaal zo te zien. behalve dat meisje. Verstandig, met der mobiel aan het spelen.

FRANK103 zei

@Sjoerd: Zwitserland is een schoon land, daar doen ze dat niet. In werkelijkheid heeft deze reclameprint van Marklin er ook maar een halfjaar op gezeten, en bestaat uit een folie waarmee de lok in een paar uur is beplakt. Na het halfjaar gaat er andere reclame op. Hij kan dan maximaal een halfjaar met graffity erop gereden hebben.

@Brillie: ja, dat is duidelijk te zien en komt van onze moeders kant, waarvan opa (ook die van de neven) erg kaal was. Het is niet anders. En Lisanne vermaakt zich altijd, als haar telefoon in de buurt is.