woensdag 10 april 2013

Woensdagmorgenfietsen


De ronde van Noord Holland is al over een week, en hoewel het bij ons wel mistig was, was het verder droog en aardig windstil.Dus ben ik op de fiets gestapt voor een rondje!Nu collega Harry al een rondje had gereden van 50 kilometer met ruim 27 km/umoest ik vanmorgen stevig doorrijden om toch volgende week aan te kunnen haken.Ook heb ik het rondje opgerekt tot ruim 50 kilometer, om toch genoeg afstand in de benen te hebben.De gemiddelde tijd ging ook goed, tot ik op een station langs de fietstocht een 189 zag staan.Die moest natuurlijk uitgebreid op de foto!En als het gemiddelde dan toch al niet meer noemenswaardig is,kan deze trein ook nog op de foto.Hachelijk?

5 opmerkingen:

Ad zei

Ach het gemiddelde, da's zo gemiddeld.Het gaat uiteindelijk om de pieken in het leven. Zo'n 189-er is er een. Daar piek je mee!

Sjoerd zei

Heb je ook mistlampen op de fiets???

MarcStouten zei

waar maak je de foto's mee? Met je mobiel of ... Als dat het laatste is dan neem je 'gemiddelde' niet serieus genoeg vrees ik

Renesmurf zei

ja, dat lijkt me geen weer voor een tocht, maar wel lekker rustig natuurlijk.

FRANK103 zei

@Ad: die 189 is inderdaad een hoogtepunt, het gemiddelde is meer een indicatie van het uithoudingsvermogen (conditie) en die is dus niet best.

@Sjoerd: ik heb een misthoorn aan boord, dus verlichting is dan niet helemaal nodig. Overigens word ik ook wel eens uitgemaakt voor autoalarm, als ik de liedjes van mega mindy uit volle borst zing.

@Marc: met een compact camera van Panasonic, meeste foto's worden tijdens het rijden gemaakt, maar voor de bloemen en de treinen ben ik gestopt. Voor de foto's van de 189 moest ik via het tunneltje naar het perron, dat leverde zeer 5 minuten vertraging op, maar was voor een hoger doel!

@René: het was niet erg koud en redelijk windstil, dus redelijke omstandigheden voor een fietstochtje. Wel moest ik ieder kwartier mijn brillenglazen schoonmaken, om ongelukken te voorkomen.