woensdag 15 mei 2013

Het vervolg


Na een week met, naar mijn mening, berichten die best de moeite waard zijn en een hoogtepunt vormen voor dit blog,zit ik zoals wel vaker in een blogdip.Een tweede bericht over Hoenderdaell kan ik nog vullen met mooie foto's, maar de berichten over de stoomtram zijn gewoon af.Niks meer aan doen.En dus blijft het hier stil tot ik weer inspiratie heb.Hachelijk?

11 opmerkingen:

Renesmurf zei

Het is wel een gevarieerdheid in elk geval! Noem het wat je wilt, juist geen dip zou ik zeggen, maar dan dop!

Ad zei

Komkommertijd, zo kun je het ook noemen. Het indoor-treinenseizoen zit er zo'n beetje op. Dan wil je naar buiten; maar dat is nu niet erg aanlokkelijk en dan ga je het toch in andere dingen zoeken. Sterkte met de dip; je krijgt het wel weer op de rails. Als de trein maar blijft rijden; dan is zo,n dip op een gegeven moment een gepasseerd station. Gewoon druk op de ketel houden; vol stoom vooruit. Anders raak je snel uitgerangeerd en ben je het spoor volledig bijster. Dan gaan ze zeggen: die spoort niet! Nogmaals sterkte met de dip.

FRANK103 zei

@René: dop is wat mij betreft ook goed!

@Ad: eigenlijk heb ik me zondag verstapt met voetballen en nu mijn enkel verrekt, ik ben afgelopen dagen aan huis (en kantoor) gekluisterd geweest, en voor komende dagen wordt het niet veel beter. Ik ben niet op zolder geweest, niet naar Erik en ik heb geen meter gefietst. Maar over een week haal ik het allemaal weer in!

Ad zei

Frank, gelukkig. Sterkte met je voet. Hou je poot stijf, anders heb je geen poot om op te staan. Voetje voor voetje de trap op,naar de zolder, dan gaat het goed. Niet te vroeg op de trein springen.

FRANK103 zei

@Ad: ik zie er geen been in om binnenkort weer op pad te gaan, of de zolder te bezoeken. Het komt!

Albert y Mara fotoblog zei

De twee zwart-witfoto's bij de SHM geven de sfeer van vroeger helemaal weer. Fijn weekend (zonder een voetbalwedstrijd bekijken van de kids) en salu2 Albert

FRANK103 zei

@Albert: ja, ik vind deze foto's ook heel geslaagd! Nee, er is dit weekend geen voetbal, er komt alleen nog een toernooi aan, maar of ik daar ga kijken weet ik nog niet. Fijn weekend!

suske zei

ik weet niet meer wat schrijven hier, ook hachelijk ????

FRANK103 zei

Ja, dat is hachelijk!

FRANK103 zei

Ja, dat is hachelijk!

Albert y Mara fotoblog zei

Onze laatste log over treinwijzers zal je wel leuk vinden. Spoorse groeten Albert