vrijdag 28 juni 2013

Enkel knutselen op zolder en flauwe filmpjes


Woensdagmiddag heb ik op zolder geprobeerd het stoomdepot verder aan te kleden, met strooimateriaal, struiken en personeel.Woensdagavond heb ik, terwijl ik bijna de winnende goal ging maken bij de voetbalwedstrijd, op de hiel van Ramon gestapt, waardoor ik weer door mijn enkel heen ben gegaan.De linkerkant deze keer, en helaas heb ik twee dagen met mijn voet omhoog moeten zitten.Twee dagen geen zin in het weblog of spoorbaan en  vrijwel geen meter gelopen, vanmiddag heb ik pas meer dan 10 meter kunnen lopen en een bezoekje aan de zolder gebracht.Ik was toch benieuwd hoe alles was opgedroogd! Er moet nog gestofzuigd worden om het teveel aan strooimateriaal te verwijderen, maar ik vind het aardig geworden.Iemand op het 3railforum zocht een tender voor de 3050, en dat is een elok (SBB Ae6/6). Bedoeld werd waarschijnlijk een 3005, wel een stoomlok.Ik heb vanmiddag op zolder ook direct een flauw filmpje gemaakt over deze tender, voor de liefhebbers van flauwe filmpjes.

Hachelijk?

6 opmerkingen:

Renesmurf zei

En liefhebbers zijn er altijd, dat is dan weer het mooie van internet! En net als het spelen zelf, het wordt nooit saai!

Sjoerd zei

Dat kan echt niet, toch, een schade voor de baas, het spoornet en de familie...

www.brillie.nl zei

Wat doet die rol tape daar op de achtergrond?

FRANK103 zei

@rene: het gaat inderdaad maar door!

@sjoerd: ik baal er ook erg van en denk er serieus over mijn voetbalschoenen in de kliko te gooien.

@brillie: die wacht daar tot hij wordt opgeruimd. Net als veel meer gereedschap dat op de tafel zwerft...

Ad zei

Kolen en electriciteit gaan goed samen. In de Groningse Eemhaven zijn we een kolen gestookte electriciteitscentrale aan het bouwen

FRANK103 zei

@ad: kolen en treinen is ook een goede combinatie! Ik vind stoomtreinen toch altijd erg indrukwekkend! En een stoomdepot ook, maar of ik nu al de goede sfeer te pakken heb?