woensdag 10 juli 2013

Naar Harlaar per fiets


Doorgaans ga ik met voetballen door mijn rechter enkel, maar toen ik 2 weken terug met links op de hiel van  een tegenstander stapte ging ik voor de verandering goed door mijn linker enkel.
(op de foto de draagvleugelboot die vaart tussen IJmuiden en Amsterdam)


Hoewel ik meerdere kleurrijke foto's van mijn enkel gemaakt heb, doe ik jullie het niet aan die hier te plaatsen.
(sporen richting Haarlem)


Omdat rust roest volgens de huisarts, ben ik vorige week voorzichtig begonnen met de enkel steeds verder te belasten.
(gemoderniseerde MDDM)


Zaterdag ben ik voor het eerst weer op de racefiets gestapt, richting Harlaar.De overtocht met pont Buitenhuizen was een belangrijk rustpunt tijdens de rit, en uiteraard heb ik bij station Halfweg ook enkele kiekjes geschoten.
(station Halfweg is eind 2012 geopend)


Ook in de winkel van meneer Harlaar heb ik de enkel enige tijd rust gegund.De terugreis ging ook voorspoedig,zodat de fietstocht geslaagd genoemd mocht worden.Gisteravond heb ik met Lisanne een tochtje van 38 kilometer gereden,
(links de 85 voor de trein naar het bergdorp, midden de 2803 voor de Duitse ICE-kleur trein, rechts de 1858 voor de rivarossi dubbeldekkers))


zodat sportief gezien het vizier gericht kan worden op de Gerrie Knetemann klassieker in september!De Roco 1858 is inmiddels voorzien van deurrails en functioneert uitstekend op de spoorbaan, een filmpje is in voorbereiding!8 opmerkingen:

Sjoerd zei

Lekker toch dat je weer kunt fietsen... Treinen zijn in het echie toch mooier.

FRANK103 zei

@sjoerd: niks vervelender dan iets mankeren, zoals niet kunnen lopen. Maar gelukkig gaat het steeds beter! Uiteindelijk zou het met foto's van de spoortafel zo moeten zijn dat je niet direct ziet of het echt is of de modelspoorbaan. Maar zo ver ben ik nog lang niet!

www.brillie.nl zei

Is er ook een pond op je zolder aanwezig?

FRANK103 zei

Een Engelse pond of bedoel je 500 gram? Zoveel wegen sommige locomotieven al. Indien je een pont bedoelt, die past niet bij mijn spoorbaan.

Renesmurf zei

Sporten is toch niet zo heel erg gezond he. Maar ja, men kan en wil het niet laten. En dat is prima zo.

suske zei

toch jammer geen kleurige foto's van je enkel, we kunnen er misschien van leren ?

Albert y Mara zei

Dit lijkt me goed waardeloos. Voor de verandering eens door je linker enkel.Gaat het nu al weer wat beter? Sterkte en Salu2 desde Holanda
Albert
P.S. Station Salinas nog bekeken?

FRANK103 zei

@rene: sporten is inderdaad niet steeds even gezond, maar voor mensen met een kantoorbaantje wel belangrijk om toch in beweging te komen!

@suske: foto's van een harige verkleurde dikke voet zijn niet echt smakelijk om te zien, denk ik. Maar misschien ook wel?

@albert: wandelen en fietsen gaat weer., maar voetballen stel ik nog even uit.