zaterdag 24 augustus 2013

Het voetbalseizoen is weer begonnen!

Vandaag is het voetbalseizoen weer begonnen, met een bekerwedstrijd, beiden moesten vanmiddag uit spelen.

Na met de dobbelsteen gegooid te hebben bleek dat ik vanmiddag met Lisanne mee zou gaan.

Het kunstgras lag er weer uitstekend bij, de bal was rond en over de scheidsrechter's fluit zeg ik zoals gebruikelijk niets.

De meiden van DSS bleken al snel vooral fanatieker te zijn en ook met overspelen en techniek waren ze onze meiden de baas,

als laatste aandachtspunt had de nieuwe coach alle meiden op een andere positie op het veld geplaatst.

Jullie voelen het vast al aan je water, de tegenstander was veel te sterk.

De eerste helft speelde zich helemaal op onze helft af, aanvallend lukte er niks en verdedigend trouwens ook niet.

Met een 7 -0 achterstand gingen we de rust in, met eerlijk gezegd weinig hoop voor de 2e helft.

Met zicht op een honkbalveld smaakte de koude cola erg lekker!

De tweede helft ging trouwens een stuk beter, Maaike had Estelle vervangen als doelmeid en liep beter uit haar goal.

Ook aanvallend zijn ze een aantal keer op de helft van DSS geweest, ik heb zelfs 1 doelpoging gezien.

Verdedigend ging het dus ook iets beter, maar de eindstand van 12-0 is natuurlijk niet om over naar huis te schrijven, of om ergens op internet te zetten.

Nu bekerwedstrijden gezien worden als oefenwedstrijden is er geen meid overboord, maar volgende week gaan we zien hoe het in de competitie gaat.

Hachelijk?

3 opmerkingen:

Renesmurf zei

En ik wist geeneens dat het seizoen reeds voorbij was! Wel van zomerstop en zo, maar och. Zo zoeft de zomer voort!

Albert y Mara fotoblog zei

Toevallig kwam bij ons de gedachte op, die Frank zal wel weer de chauffeur moeten spelen als het voetbal begint. En .... we worden op onze wenken bediend. Heerlijk om met zulk zomerweer over dat veld te rennen. Salu2 Albert

FRANK103 zei

@René: na de zomerstop begint het nieuwe seizoen

@Albert: op kunstgras is het warmer dan op gewoon gras, het was nu voor de meiden zelfs iets te warm, volgens de scheidsrechter.