woensdag 28 augustus 2013

Klinkende munt


Met enige regelmaat moet ik naar de plaatselijke Primera met postnl agentschap voor eeneenmalige zeldzame unieke 5-euro herdenkingsmunt die ik toch echt aan de verzameling moet toevoegen.Hoewel, als ik er zo'n 60 stuks van heb verzameld kan ik daar zomaar eenmooie, nog veel uniekere en zeldzamere Marklin 1600 in HUSA kleuren van kopen!Helaas zijn het er nog lang geen 60 en zullen jullie het vandaag nog moeten doen met een plaatje van de Rietveld munt en die van het Vredespaleis.Maar ik hoop toch echt jullie ook ooit een HUSA 1600 te kunnen laten zien!Hachelijk?

4 opmerkingen:

Sjoerd zei

Ik dacht al wie staat daar weer met zijn hoofd op, het is dat het erbij staat, anders had ik hem niet eens herkend.

FRANK103 zei

@sjoerd: wa van buren, prins pils, onze alom gerespecteerde koning! Misschien laat mijn foto te wensen over, en wie zouden ze anders afbeelden op een wettig betalingsmiddel? Gordon? Youp of Paul de Leeuw? Het is hachelijk!

Albert y Mara fotoblog zei

Niet te geloven hoe sommigen iedere keer laten merken dat ze republikein zijn ;-). We leven in een democratie, dus dat mag. Mara en ik denken er anders over. Een prima Koning!!

Vanaf het Koningstientje spaar ik voor onze kleinzoon Viggo die op 8 september a.s. 9 jaar wordt de herdenkingsmunten die uitkomen.
Salu2 Albert

FRANK103 zei

Hoi Albert,

Ik ben niet tegen ons koningshuis hoor! Ik denk dat Willem Alexander en Maxima een heel positief uithangbord van ons kikkerlandje zijn en ze dat ze een leukere uitstraling hebben dan de zoveelste president, en eerlijk gezegd, geen weldenkend mens wil toch een munt met de kop van Balkenende of Rutte erop? Dat zou bijna een reden zijn om te emigreren!

Met vriendelijke groet

Frank

NB ik heb wel liever Maxima op de munten dan Willem Alexander....