zondag 13 oktober 2013

Voetbal op zaterdag


De zaterdag begon met het jongste grut naar de schaatsclub brengen, dan naar de bakker en naar de schaatsbaan om de schaatsles te bekijken.Op weg naar huis de wekelijkse boodschappen doen en dan is het tijd om thuis te ontbijten.Daar kon ik niet te lang van genieten, want Lisanne was inmiddels vertrokken naar de voetbalclub.Dus zat ik niet veel later op de fiets op weg naar de voetbalvereniging, met de spiegelreflex om de nek.Gelukkig was een andere ouder bereid gevonden om te vlaggen zodat ik foto's kon maken.


Mijn vader kwam ook even kijken bij zijn kleindochter, hij was helaas niet te porren voor een kopje slootwater bij de club.


Na de wedstrijd bleek een van de meiden van de tegenpartij ook een bekende te zijn.Ik vermoed dat jullie de voetbalplaatjes nu waarschijnlijk allemaal wel gezien hebben.De rest van de middag heb ik achter de PC gezeten om de foto's te bekijken en een bericht over de vrijdag te produceren.En gelukkig is er dan zaterdagavond weer Linda de Mol!Hachelijk?

6 opmerkingen:

Sjoerd zei

De laatste foto spreekt me nog het meeste aan...

FRANK103 zei

Een stilleven, de boot en de brug

Renesmurf zei

ja, de laatste en de voorlaatste! Maar evengoed, gelukkig geen kapotte auto dit keer!

FRANK103 zei

Nee, maar ik was ook met de fiets, en een Ford is niet zo populair bij dieven

francky spruytte zei

schitterende actiefoto's van het voetbal. Die moeten eens op verplaatsing richting Roeselare.

FRANK103 zei

Hoi Franky/suske, misschien moet je de plaatselijk voetbalclub, fc roeselare, ze een uitnodiging voor een toernooi laten sturen? Dan willen ze vast komen!

Vrgr
Frank