maandag 13 januari 2014

Het filmpje over de V160

Hoewel ik jullie daar waarschijnlijk geen plezier mee doe plaats ik hier toch het afschuwelijke filmpje over de V160 en die over de V200.Hachelijk?

9 opmerkingen:

www.brillie.nl zei

Voor treinen ga ik wel aan het spoor staan. Zie ik ze live.

Renesmurf zei

Ik vind het een alleraardigst filmpje hoor. Maar aan je inleiding te zien vind je je eigen werk nogal bagger.

Sjoerd zei

Ik schrok me kapot in het begin, rijdt die trein in ene de verkeerde kant uit...

Ad zei

Duwen en trekken, de V160 doet 't met gemak. Wat een beest van een machine. Het tempo zat er flink in. De V200 is ook een dijk van een loc. Het dieselt prima daar op die zolderbaan! Hachelijk!? Welnee!

FRANK103 zei

@brillie: in Apeldoorn rijdt geen v160 of 215,216,217 of218, maar kijken mag natuurlijk altijd!

@rene: de rest van de familie hier is niet enthousiast over mijn filmpjes, maar waardeloos is wel overdreven. Maar ik vind het zeker leuk om te horen dat jij het filmpje wel waardeert!

@sjoerd: ik had de v160 gedacht als trekduwtrein lok met stuurkabels enzo. Het model heeft echter geen sluitlichten, zoals de v200 en zal ik niet meer gebruiken voor de duitse intercity. Dat mogen de v200, de fyra lok (186) en de 101 doen! Overigens is een 218 waarschijnlijk wel een lok voor een trekduwtrein, en zo blijft er altijd iets te wensen over!

@ad: het is een lok met hoogvermogen aandrijving, hij is inderdaad erg sterk en snel, rijeigenschappen zijn erg goed. Ik merk maar beperkt verschil met de v200 met zijn sinus motor, maar dat komt waarschijnlijk ook door de m-rails.

francky spruytte zei

bagger is het in geen geval, alleen jammer dat er geen reusachtige kat hetzij wit of zwart in beeld verschijnt en de trein aanvalt. Da's een beetje hachelijk.

Albert y Mara fotoblog zei

Kleinzoon Viggo rijdt op mijn baan met een 218 en twee zilverlingen, een AB en een stuurstand. Past mooi op m'n baan. En je filmpjes zie ik gewoon als extra info.
Salu2 Albert

FRANK103 zei

@Suske: ik vermoed dat ik de kat de zolder af had gegooid, hij had op een lok en een fietsenstalling gestaan, met akelige gevolgen.Voor een filmpje met 30 kijkers hem nog meer laten slopen gaat me net iets te ver!

FRANK103 zei

@Albert: een 218 met 2 zilverlingen zou ook op mijn baan niet misstaan, ik heb 1 oude blikken stuurstand waarvan de sleper veel te wensen over laat, maar die gaat zeker met een tweede zilverling op de baan rondrijden, echter waarschijnlijk gekoppeld aan een stoomlok!