zondag 23 maart 2014

Meer vliegtuigen spotten


Ook vanmiddag heb ik in de tuin gezeten en de hemel afgespeurdnaar een fraai vliegtuig van een (bekende) regeringsleider.Het waren, net als gisteren, vooral toestellen van KLM, Easyjet, British Airwaysdie voorbij kwamen. Zodat ik noodgedwongen de camera heb gericht op ons vee,dat ook buiten in de tuin aan het genieten was van het mooie weer (wel koude wind).Kwam er dan weer een vliegtuig voorbij, dan keek mijn helper de juiste richting op!Hoewel die als richtingaanwijzer niet heel betrouwbaar was.Na nog een laatste foto gemaakt te hebben van de kattenen een groot oranje vliegtuig,ben ik weer naar binnen gegaan, ook vandaag heb ik weer geen Airforce one gezien!Hachelijk?

11 opmerkingen:

Renesmurf zei

Dieren en vliegende objecten en wandelende gevogelte! Wat een brede wereld leven we toch in.

FRANK103 zei

@rene: de afwisseling wordt je bijna teveel merk ik, heel hachelijk!

Sjoerd zei

Daar vliegt af en toe nog eens wat, hier loopt alleen maar vee rond.

Ad zei

Is die Zweedse boskat echt zo gevaarlijk, dat ie aan een touwtje moet als Obama komt? Of zit ie in de bewaking?

FRANK103 zei

@sjoerd: er vliegt hier genoeg, je zou er opvliegers van krijgen!

@ad: we denken dat hij zo suf is dat hij vergeet waar hij woont voordat hij zijn mandje verlaten heeft, om te voorkomen dat hij verdwaalt zit hij aan de lijn. Die heeft hij trouwens al een paar keer los gemaakt waarna hij verbaast is gaan zitten wachten op wat er dan gebeurd, in plaats van weg te lopen. Het is een bijzondere kat, en dat is het! Zou men kunnen zeggen. Hachelijk?

Albert y Mara fotoblog zei

De foto's van Loki de boskat zijn weer super. Grtz Mara

Paul zei

Ik geloof dat je een dag te vroeg was Frank. Obama schijnt pas maandagochtend te zijn aangekomen. Overigens hebben we in het zuiden een aantal jaar geleden het zelfde meegemaakt. Toen was het nog Bush jr. die ivm met een zoveelste herdenking van de bevrijding het oorlogskerkhof in Margraten bezocht. Ik heb toen een van de twee zien overkomen, want ik woon in de aanvliegroute naar Maastricht Aachen Airport (hier in de volksmond nog altijd vliegveld Beek genoemd). Een van de twee? Ja, naar het schijnt zijn er twee "Air Force One" toestellen. In een van de twee zit de president en zijn gevolg, de andere dient als afleiding.

www.brillie.nl zei

Je kijkt verkeerd. Dat is wel duidelijk.

francky spruytte zei

zolang je geen UFO's spot vind ik het allemaal niet zo hachelijk hoor.

Suikermuis zei

Wat een schitterende oranjekleurige ogen heeft die boskat!

(Is eigenlijk geen reactie, maar meer een feit, dus weet niet of ik hem hier wel mag typen......)

FRANK103 zei

@mara: bedankt, ik vind ze zelf ook erg geslaagd, de telelens maakt merkbaar scherpere en mooiere foto's, en dit zijn goede voorbeelden daar van.

@paul: ik had op een Amerikaanse spotters site al gelezen dat hij maandag zou komen, maar er was toch een kansje dat ze ook daar onjuiste informatie neerzetten, dus een uurtje in de tuin in de zon had ik er graag voor over. Dat het inderdaad om 2 toestellen gaat wist ik ook niet, maar was wel te lezen in de krant. Het mag wat kosten ook!

@brillie: ja, maar wat doe ik er aan. Goed kijken?

@suske: een foto van een ufo lijkt mij best leuk, maar het moeten dan wel vriendelijke buitenaardsen zijn en niet van die akelige types die we regelmatig op tv zien....

@ronald: ik pas in dit geval geen censuur toe, ik ben sowieso wel van vrijheid van meningsuiting, zolang je maar niet teveel afwijkt van mijn mening. Maar schitterende ogen heeft loki zeker, ze komen ook heel mooi uit op deze foto, vast omdat door het felle licht zijn pupillen heel klein zijn.