zondag 24 augustus 2014

Naar Lisanne in Zeeland


Lisanne is in Zeeland op een camping,ze maakt daar deel uit van het animatieteam dat de campinggasten vermaakt.We hadden afgesproken om Lisanne op haar vrije zaterdag te bezoeken op de camping, ze kon ons dan de camping laten zien en we zouden we een stukje van Nederland zien waar we normaal niet zomaar komen.Op de plaatjes zien jullie o.a. het restaurant op de camping met daarboven de ruimte die het animatieteam mag gebruiken.Dan gaan we naarde stacaravan waarin ze samen met haar collega bivakkeert.Waar ze koken en slapen (over afwassen zegt ze niks).Ze beschikt over dikke handboeken en werkinstructies,een opvallende blauwe sweater,de organisatie waar ze voor werkt pakt het animatiegebeuren erg professioneel aan!Misschien dat ik daar komende week nog iets van kan laten zien.

(Hieronder: Lisanne vermomt als uienverkoper LeClerc, uit de TV serie Allo Allo)


Ze heeft het op de camping erg naar haar zin en vindt het recreatiewerk erg leuk!Dan rijden we naar Bergen op Zoom,het leukste plaatsje in de buurt van de camping.Na wat winkelen is het tijd om Lisanne weer naar de camping te  brengenen een eenvoudige doch voedzame maaltijd te nuttigen in het campingrestaurant voordat we weer naar huis rijden.Hachelijk?

13 opmerkingen:

francky spruytte zei

die patat met weet ik veel sluit deze fotoreeks prima af. Waarom kom ik hier steeds terug denk je ?
Heikel ?

FRANK103 zei

@Suske: Vanwege de boeiende treinenfoto's vermoed ik! Daarvoor kom ik ook iedere keer weer op mijn blog kijken. Die andere onderwerpen zijn gewoon vulling, voor die enkele dag dat ik niks over treinen te melden heb. Gelukkig is dat niet zo regelmatig.

Stoofvlees is het, naar Belgisch recept. Erg lekker!

Renesmurf zei

ja, echt een nette camping en een nette omgeving! Dat is aangenaam.

Sjoerd zei

Aha, zo kennen we je weer, een lekker patatje als afsluiting...

FRANK103 zei

@ rene: als ik iets negatiefs mag zeggen, er is geen station in de buurt. Jammer toch!

@sjoerd: met stoofvlees naar geheim Belgisch recept! Heel smakelijk!

Ad zei

Het is denk ik de afwisseling, of beter nog de combinatie van treinen en verantwoord culinair genot dat zoveel lezers naar dit blog trekt. Mooi toch? Of hachelijk om dit niveau te kunnen vasthouden. Een dagelijkse zoektocht naar evenwicht. Moet zwaar zijn, maar wel mooi en waarachtig!

FRANK103 zei

@ad: het is een gewichtige taak, de zoektocht naar verzadigde vetten, zouten, suikers, kleur en smaakstoffen. Maar ik doe het graag voor jullie!

Ad zei

Mooi Frank en dan toch nog zo eenvoudig blijven! Je bent een baken voor velen!

Albert y Mara fotoblog zei

Het ziet er allemaal clean uit. 't Is dat we iets van ons zelf hebben in het zuiden van Europa, anders waren we hier wel eens naar toe gegaan in de maand september. Dan lekker rustig zonder schreeuwende kinderen en een aangename prijs. Nu morgen weer de goede kant op om de zomer te verlengen.
Salu2 Albert

www.brillie.nl zei

Die bril kan echt niet. Zit niet eens glas in.

FRANK103 zei

@Ad: het is een gave!

@Albert: mijn ouders gaan al vele jaren naar de regio Eindhoven, op een heerlijke rustige camping zonder veel schreeuwende kinderen. Maar Spanje klinkt mij beter in de oren!

@Brillie: het is toneel, dat hoort zo. Ik kan trouwens geen reacties plaatsen op jouw blog. Is dat expres?

Tim Walta zei

Hoipiepeloi, ik zag je foto's van David de Kabouter langskomen.. Zou ik zo onbeschoft mogen zijn om te vragen waar u hem gekocht heeft en wat voor prijs!? vind m zo mooi!!
Mvg walta

FRANK103 zei

Hoi Tim,

Ik heb hem al lang geleden gekregen, ik weet niet precies wat hij gekost heeft maar vermoed rond 70 gulden, dwz iets meer dan 30 euro.

Met vriendelijke groet

Frank