woensdag 24 december 2014

Serious request


Het Serious Request gebeuren is hier in de buurt,en omdat René Smurf daar ieder jaar enthousiast over schrijft en het kennelijk een serieus opzienbarend gebeuren is, zijn we er vanmiddag gaan kijken.Het is dus niet dat we nieuwsgierig zijn of zo, maar een evenement is een evenement en soms moet je gewoon even gekeken hebben.De parkeergarages waren vol in Haarlem, dat voorspelde serieus niet veel goeds!Eenmaal aangekomen op het grote plein van Haarlem was het daar ook een serieus drukke bedoening.Echt veel vond ik er niet te zien, er bewoog weinig zogezegd.Dus hebben we ons gericht op het culinaire aspect van een uitje,zodat we serieus genoten hebben van het bezoek aan Serious Request.Hachelijk?

4 opmerkingen:

robalberts zei

Volgens mij wordt ons nu jaarlijks een gerookte worst voorgehouden met Serious Request.
Vanuit mijn werk is er een mooie cheque afgeleverd.
Maar zelf ontloop ik deze drukte.

Van hieruit wens ik jou Fijne Feestdagen.

Vriendelijke groet,

Sjoerd zei

Dat wordt een serieuze culinaire topper de komende jaren. Een waar statement... tricolore saus.

Albert y Mara fotoblog zei

Daarom zijn wij na Utrecht nooit meer ergens geweest. Vanwege die drukte. In Utrecht een paar keer per week, want ik heb 22 jaar in Utrecht gewerkt in het HBO kunstonderwijs als P&O'er. Kon m'n werktijd zelf bepalen.
Fijne feestdagen met je familie.
Spoorse groeten Albert

FRANK103 zei

@rob: ook fijne feestdagen!

@sjoerd: tijdens mijn vakantie in de vs heb ik gezien dat het in de vs gebruikelijk is om mayo, ketchup en mosterd op een hotdog te doen. En dat smaakt!

@albert: haarlem is hier in de buurt, daarom zijn we even gaan kijken. Maar die druktes is niet mijn ding, ik denk dat we na 1,5 uur al weer op weg naar huis waren, en dat is inclusief een rondje Haarlem. Ik heb nu 2 weken vakantie, maar vrij zou ik zeker niet nemen voor een bezoek aan serious request.