vrijdag 13 februari 2015

Treinen op Sloterdijk


In plaats van een boswandeling was ik naar Sloterdijk gegaan, om de geel blauwe NS 186 op de foto te zetten.

(Thalys richting Schiphol, Parijs Nord)


Rond 09.30 komt alleen de intercity direct naar Breda voorbij, rond 10.00 zou ook de intercity naar Brussel voorbij komen,

(Intercity Direct naar Breda)


Het was alleen om 09.30 verdacht stil, snel op de NS reisplanner kijken en ja hoor, er was weer vertraging.
(Thalys van Parijs, via Schiphol naar Amsterdam CS)


Wat zeg ik, door koperdiefstal bij Den Haag HS reed de intercity naar Brussel gewoon niet.Geen geel blauwe NS 186 om op de foto te zetten dus!.

(Intercity Direct richting CS)


Jullie begrijpen vast dat  ik weer vroeg thuis was.

(VIRM richting CS)


Hachelijk?

12 opmerkingen:

Albert y Mara fotoblog zei

Het leven van een treinspotter gaat soms niet over rozen, zeker niet als er weer eens een koperdiefstal plaatsvindt en jouw schema in de war stuurt. Wat je op de plaat hebt gezet, "Uit de Kunst". Als treinenliefhebber van reizigerstreinen in de Benelux heb ik genoten. Mijn weekend kan ik goed beginnen Frank.
Spoorse Groeten Albert

FRANK103 zei

Graag gedaan Albert! Je kan bij deze foto's misschien zien dat ze uit de spiegelreflex komen, waar ik met de compact of telefoon maximaal 2 foto's kan maken op Sloterdijk van een me tegemoetkomende trein die ongeveer 60 km/u rijdt, met de spiegelreflex kan ik wel 5 of meer foto's maken! Dan is het toch makkelijker de beste foto uitzoeken!

gerdaYD zei

Schitterende serie foto's Frank, jouw spiegelreflex deed zijn werk goed, maar het is toch vooral aan jouw knap fotografen-oog te danken hoor!

Renesmurf zei

ja, dat is altijd een komen en gaan. Ik blijf de gele de mooiste vinden, hier rijden ze niet meer.

FRANK103 zei

@gerda: bedankt!

@rene: een beetje variatie in kleur kan geen kwaad, maar die nieuwe geel blauwe 186 vind ik wel mooi!

Sjoerd zei

Dat zul je nou altijd hebben...

FRANK103 zei

@sjoerd: ja

gerdaYD zei

Goede morgen Frank. Ik hoop dat je dag gisteren even mooi oogde als dit log dat doet én je vrouwtje genoot van de kaart die de onbekende aanbidder haar stuurde *wink, big smile*

Albert y Mara fotoblog zei

Goedemorgen Frank, Ik kom je even de Spoorse Groeten overbrengen en je zeggen dat wij vandaag figuurlijk in de put zitten *WINK, BIG SMILE*
Salu2 Albert

FRANK103 zei

@Gerda: ze was erg blij met haar kaart!

@Albert: Ik ga het op jullie blog bekijken!

francky spruytte zei

ik ben altijd verrast die NL treinen te zien. Ze zijn toch anders dan deze die ik in het station zie tijdens mijn werkuren. Heikel ?

FRANK103 zei

@suske: er zijn ook niet veel NS treinen die in België kunnen rijden of Belgische treinen die in Nederland kunnen rijden, er is namelijk een behoorlijk verschil in spanning op de bovenleiding, 2500 volt in Nederland en 3000 volt in België. Hachelijk?