maandag 31 augustus 2015

Retteketet


Sommige dagen heb ik gewoon geen tijd om achter de PC te zitten om hier iets slaapverwekkends te produceren.

(AZ tegen Istanbul Basaksehir, 30 juli 2015, 2-0 overwinning)


Afgelopen maand moest bijvoorbeeld op een tweetal donderdagavonden de plaatselijke voetbalclub een wedstrijd spelen,en had ik voor een zeer schappelijk bedrag kaarten gekocht.

(AZ tegen FC Astra, 27 augustus 2015, 2-0 overwinning)


Na de wedstrijd ben ik dan te laat thuis om iets weblogwaardigs te produceren, laat staan om een filmpje te monteren.De volgende morgen staat immers de wekker op een vroeg tijdstip te rinkelen, want mijn werkgever vindt het ook fijn als ik naar kantoor ga.Vandaag doe ik met dit bericht een kleine inhaalslag.

(een sfeerfilmpje voor de liefhebbers, let op de fraaie songteksten!)

Hachelijk?

13 opmerkingen:

Renesmurf zei

ja, ook daar zijn liefhebbers voor! En ik ben het niet. Maar wel eens leuk, zo`n kijkje.

FRANK103 zei

@rené: ik vond het filmpje wel geslaagd, er is bijna geen bal te zien!

Albert y Mara fotoblog zei

De bal is rond en daar mee heb ik alles gezegd. Ben geen voetbalfan, maar als kleinzoon Viggo bij ons is wordt er veel over voetbal gepraat en dan leer ik veel bij over de spelers en clubs. De kleinzoon is een grote voetbalfan èn zit ook op voetballen. Salu2 Albert

Sjoerd zei

Erg vol is het stadion niet, er moeten toch meer mensen in om wat te verdienen. En wat zijn die mannekes op het veld klein....

FRANK103 zei

@albert: ik ben wel een voetbalfan, maar niet echt een voorkeur voor een club. Eigenlijk had ik alleen altijd een aversie tegen PSV, die voor veel geld een team koopt dat dan de uitwedstrijd tegen AZ de kantjes eraf loopt. Als ik dan 15 gulden moest betalen voor een wedstrijd tegen PSV verwacht je een sprankelende wedstrijd waarbij PSV minstens 5 doelpunten maakt. Niks daarvan, een zuinige 0-1 in de 85e minuut. Ik was bijna mijn 15 gulden terug gaan vragen! Tegenwoordig kopen alle clubs hun team en speelt er weinig eigen kweek mee, en PSV heeft in een gedenkwaardige wedstrijd Feijenoord met 10-0 van de mat gespeeld. Daar ga je dan met je aversie tegen PSV. Meestal gaan we hier naar AZ, dat is 20 minuten per auto, 5 euro voor parkeren en de toegang is ook maar 15 euro. Geen relschoppers en meestal wel een spannende wedstrijd.

@sjoerd: het was opvallend stil, ondanks de lage prijs voor de kaartjes (12,50 euro). Kennelijk leeft de Europa league niet zo. Die voetballers zijn inderdaad klein, volgens mij zijn het kabouters, van Rien Poortvliet.

Ad zei

Ik vind het veld altijd zo groen...

Mirjam Kakelbont zei

Groene biljartvelden en een bal...de hoogste tijd om weer van je blog te vertrekken ;-) Fijn dat het fijn was!

gerdaYD zei

Tja, jij je sport, ik iets anders hé Frank, als we maar allebei van het leven genieten...

francky spruytte zei

Naar grote mensen die in korte broek achter een bal lopen om hem dan weer weg te schoppen ga ik niet kijken. Heikel ?

FRANK103 zei

@ad: AZ heeft de mooiste grasmat van Nederland. De verffabriek van Sigma heeft daar uiteraard niets mee te maken!

@Mirjam Kakel: als je een keer meegegaan bent denk je daar vast anders over, de broodjes worst maken een bezoekje al de moeite waard!

@gerda: ik ben in meer geïnteresseerd dan treinen.

@suske: heel heikel!

gerdaYD zei

Ot Frank, als je met twee dezelfde dingen fotografeert krijg je inderdaad meer van hetzelfde. En wie ben ik om de foto's van Lefla uit de serie te weren?
Fijn weekend hé, geniet er van...

gerdaYD zei

... en jongen, heb je van het weekend genoten? Hopelijk krijgen we er een verslag van, of anders weer zo'n mooie reeks over je dada, de trein. Het mag ook over een mooie vrouw gaan hoor, iets waar jij blijkbaar eveneens verzot op bent *wink, big smile*

FRANK103 zei

@Gerda: jij bent Gerda, Gerda! Dat deel is me duidelijk. Maar of je op jouw blog foto's moet plaatsen van willekeurige derden, zoals jouw echtgenoot, tja, dat lijkt me niet. Tenzij hij echt weblogwaardige kiekjes heeft geproduceerd. Een foto van appeltaart, bijvoorbeeld. Maar anders zou ik ze niet plaatsen!