vrijdag 23 oktober 2015

Je staat er mee op en je gaat er mee naar bed......


Donderdagavond was de wedstrijd tussen AZ en FC Augsburg,en aangezien we een passe-partout hadden gekocht voor de Europa League wedstrijden van AZzaten we dus om 18.45 op onze plaatsen in het AZ stadion.Ook het bezoekersvak zat vol, kennelijk is Augsburg niet zo ver van Alkmaar.AZ was vanaf de eerste minuut beter, maar daar heb je heel weinig aan als de tegenstander wel een doelpunt maakt en jij niet.Zo was dit de eerste wedstrijd sinds jaren waarin we AZ zagen verliezen, helaas.Tijd voor andere hobby's!Hachelijk?

13 opmerkingen:

Albert y Mara fotoblog zei

WOW dat TEE treinstel van NS, later de Ontario Northlander, staat geweldig mooi te glimmen op je baan. Ik heb hem van Roco. Jammer voor AZ. Ik kom je een fijn weekend toewensen Frank. Spoorse groeten Albert

Sjoerd zei

Ik dacht dat je moet winnen om de betere te zijn, maar dat zal wel aan mij liggen...

gerdaYD zei

Voetbal is niet mijn ding maat die trein op je spoorbaan gaat er bij mij wél goed in Frank!
OT: ja hoor, we trekken op een dag naar dat nieuw spoorwegmuseum en wees gerust, je krijgt er ooit wel eens een reportage van te zien...
Fijn weekend hé!

FRANK103 zei

@albert: ik heb de 3471 van Marklin, met een delta decoder. Een schitterend treinstel is het zeker! AZ heeft het aan zichzelf te wijten, ze hadden gewoon 2 doelpunten moeten maken!

@sjoerd: bij voetbal is dat anders, daar win je als je één of meer doelpunten meer maakt dan de tegenpartij. Daarvoor hoef je niet beter te zijn.

@gerda: zonder druk uit te willen oefenen, het is deze week uitstekend weer voor een bezoek aan een spoorwegmuseum! Fijn weekend!

Renesmurf zei

Er zijn veel liefhebbers voor, en ik ben dat niet.
Sport is niet mijn ding.

FRANK103 zei

@rene: smaken en interesses verschillen, dat is volgens mij een goede zaak!

gerdaYD zei

Goede morgen Frank. Hihi, je wil me wel niet 'pushen' maar het lijkt er wel op.
Wat Tuschinsky betreft: dit is de allermooiste filmzaal die ik ooit bezocht. Eens mocht ik er de film Rollerball zien, met al intro het orgel dat naar boven kwam... wat een belevenis!

Mirjam Kakelbont zei

Behalve het vertrouwde groen bij voetbalwedstrijden, wordt het rood ook steeds vertrouwder. Op die ene keer na dat "onze jongens" een mooie wedstrijd spelen, zal voetbal me jeuken :-) Mijn man is een gemotiveerde voetbalkijker. Af en toe probeer ik een intelligente opmerking te maken (hoest)waardoor hij meteen weet dat ik er helemaal naast zit, haha.
Je laatste foto maakt alles weer goed, Frank-103.
groetjes

FRANK103 zei

@gerda: ik vrees dat ze het woord 'subtiel' toch nog een keer aan me moeten uitleggen! Hachelijk?

@mirjam: vrouwen en voetbal is nu eenmaal geen gelukkige combinatie, voetbal kijk je met andere mannen, bier en ongezonde versnaperingen. In het kader van de emancipatie proberen veel vrouwen het wel, maar dan zitten ze te juichen voor een speler omdat ze die knap vinden. Tja, dat is de grens.....
Die laatste foto spreekt mij ook erg aan, dat is een bijzonder treinstel die ik als kleine jongen al graag van de goedheiligman had willen krijgen, maar nooit heb gekregen. Uiteindelijk heb ik hem zelf maar gekocht!

lionel lines fan zei

Gelukkig nog een trein! En een bijzonder mooie eveneens. De TEE express vind ik wat betreft snuiten een van de meest geslaagde treinen. Natuurlijk is er altijd nog de 103, maar afgezien daarvan zijn de lijnen van de smoel prachtig.
Groet
Eggo

Ad zei

Frank, van voetbal heb ik geen bal verstand. Het boeit me gewoon niet. Maar ik vind de verslaggeving er om heen op dit blog wel leuk. De TEE is voor mij het feest van de herkenning. Ik wil mijn exemplaar op den duur van een nieuwe decoder voorzien. Waarschijnlijk ook van een 5-sterrenmotor. Ik hoop daarmee de rijeigenschappen te verbeteren.

FRANK103 zei

@Eggo: deze Ram TEE heeft inderdaad een hele bijzondere neus, zoals Obelix ook al eens heeft gezegd, maar dat ging dan wel om een andere neus (die van Cleopatra).

@Ad: een hoogvermogen motor en een geluiddecoder, dat is deze trein wel waard. Maar eerst de staatsloterij winnen! Het voetbal gaan we vooral voor de gezelligheid naartoe, daar maak ik niet steeds foto's van, anders krijgen jullie een verkeerd beeld van ons!

francky spruytte zei

Ik ga toch liever met onze rode kater naar bed.
Dit is me ander veel te penibel.