maandag 14 december 2015

Meer aftellen


Dagelijks, tijdens de lunchwandeling, trachten we weer reclametrams op de foto te zetten.Dat lukt niet altijd, maar vandaag kwam de Aer Lingus erg fotogeniek voorbij!Dan had collega Petra commentaar op een van mijn opkomende zon foto's, op de vliegtuigcondens die daarop te zien is. Nu de foto nog een keer, zonder condens.Volgende uitermate wetenswaardige onderwerp: de torrentunnel.Om te voorkomen dat torren door toevallig passerende fietsers worden geplet.
Hoe die torren weten dat daar een tunnel is, dat is mij nog onduidelijk.Om ervoor te zorgen dat jullie ook bij de vele miljoenen kijkers van de trailer van de nieuwe Star Wars film zitten plaats ik hier de link.Link?

6 opmerkingen:

Max Roodveldt zei

Helpt het photoshoppen van chemtrails tegen paranoia? (grijns...)

FRANK103 zei

@max: nee, daarvoor helpt alleen een uur achter de spoortafel zitten. In mijn geval dan.....
Dat helpt trouwens voor veel meer dingen..... ;-)

gerdaYD zei

Ha, je had het er al over op mijn blog; de nieuwe Star Wars is uit! En, heb je 'm al gezien of moet dat nog komen? Wat ik denk dat een fervent fan zoals jij dat zeker zal doen!
En ook ik vraag me af hoe de torren weten dat daar een tunnel komt maar... god's en de natuur's wegen zijn ondoorgrondelijk *wink, big smile*

Renesmurf zei

Geen star wars voor mij, en in een trein ook liever niet.

Sjoerd zei

Doe mij toch die trammetjes maar...

FRANK103 zei

@gerda: morgen komt de film uit, het is ook de bedoeling naar de bios te gaan....

@rene: zo heeft iedereen zijn voorkeuren!

@sjoerd: reclametrammetjes zijn leuk, maar die oude trammetjes die Albert zo nu en dan laat zien vind ik ook erg leuk, maar eerlijk gezegd kan ik ook erg genieten van een goede speelfilm, liefst een bijna waargebeurd verhaal, zoals dze Star Wars film....