woensdag 16 december 2015

Met de tram richting kerst


Een nieuw aftellen is begonnen, richting kerst.De Star Wars film vond ik vanavond zeer de moeite waard, maar smaken verschillenen misschien vinden de bezoekers van dit blog daar helemaal niks aan!Nu begint het aftellen richting kerst,hoe kan ik dat beter laten zien dan met plaatjes van de kersttram,die ik vandaag geheel toevallig voor de telefoon kreeg?Hachelijk?

8 opmerkingen:

Renesmurf zei

Ik vind die muts wel leuk staan! Die radiozender vind ik minder.

FRANK103 zei

Die muts maakt het een opvallende verschijning! Sky radio is meer een zender voor supermarkten dacht ik. ..

Sjoerd zei

Een waarlijk schitterende tram. Een echte reclame voor de bezoekers van dat dorp daar in Noord-Holland...

gerdaYD zei

Goede morgen Frank, ik heb een leuke voor jou, als je tenminste een mondje Frans spreekt: Que la Farce est avec vous *wink, big smiile*
Blij voor je dat de film zo meeviel en nu vraag ik me één ding af: ben jij ook zo'n verwoed verzamelaar van alles wat met deze saga te maken heeft?

Mirjam Kakelbont zei

Messcherpe foto't kun jij met je telefoon maken! Wat een juweel van een tram. Hij heeft zelfs een kerstmuts op. Geniaal gemaakt toch?
Volgens mij heb ik nog nooit een volledige aflevering van Star Wars gezien maar dat doet er toch niet toe. Als jij 'm maar de moeite waard vind!
Sorry dat ik je blog een tijd niet bezocht hebt. Het kwam er gewoon niet van...
Lieve groet
Mirjam

francky spruytte zei

Gisterenavond heb ik een blik bonen achterover geslagen en deze morgen toen ik opstond voelde ik "the force". Heikel ?

FRANK103 zei

@sjoerd: zeker!

@gerda: nee hoor, ik ga graag naar de bioscoop, en dan bij voorkeur naar dit soort films. Maar verder gaat dat niet. Hoewel een Star Wars ruimteschip natuurlijk niet zou misstaan op mijn spoorbaan.....

@Mirjam: het bezoeken van mijn blog is geen verplichting, ik heb zelf ook dagen dat ik er niet kijk (of er reacties zijn). Heb op jouw blog ook gelezen waarom je minder aan het internetten bent. Maar geen Star Wars kijken, dat is wel ernstig! Of beter gezegd: hachelijk!

@suske: bepaalde krachten zijn zeker netelig, je kan dan zomaar in een kwade reuk komen te staan. Heel hachelijk!

gerdaYD zei

Goede zondagmorgen Frank. Als dit op je verlanglijstje staat als cadeautje onder de kerstboom, dan wens ik je zo'n Star Wars ruimteschip toe als verrijking van je spoorbaan!